ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.7.2019 | 04:03

Έρωτας που δεν θέλω να τελειώσει.. Τι να κάνω???

Γεια θα ηθελα να σας πω για εναν ερωτα που δυστυχως εφτασε στο τελος του... Eδω και 5 μηνες εχω γνωρισει μια κοπελα που εχουνε γινει παρα πολλα σε αυτο το χρονικο διαστημα. Τον 1ο μηνα απλα καναμε κατι και δεν το βλεπαμε σοβαρα απλα περναγαμε ωραια, τον 2ο μηνα τα πραγματα εγιναν λιγο πιο σοβαρα κλπ κλπ.. Mεχρι που αρχισε να συμπεριφερεται περιεργα και μετα απο λιγο καιρο ηθελε να χωρισουμε γιατι μου ειπε εβλεπε αλλον και τοτε απλα "χωρισαμε" αλλα δεν σταματησαμε να μιλαμε.. Mετα απο 3-4 μερες ηθελε να προσπαθησουμε ξανα και γω επειδη την αγαπουσα ακομα μετα απο αυτο που εκανε ειπα ενταξει και συνεχισαμε.. δεν το μετανιωσα καθολου που ειπα ναι γιατι εξελιχθηκε πολυ ωραια, Περασαν 2 μηνες και ολα ηταν τελεια την ειχα ερωτευτει καναμε σχεδια για το καλοκαιρι διακοπες κτλπ κτλπ.. μεχρι που ηρθαν τα δυσκολα παλι.. Εφτασε το καλοκαιρι.. και επρεπε να παει τελικα για σεζον 6 μηνες αλλα ειπαμε ενταξει με τον φοβο βεβαια η αποσταση και το τι θα κανουμε και πως θα βλεπομαστε.. Στο τελος βρηκαμε λυση θα πηγαινα να τν βλεπω καθε εβδομαδα και ετσι εγινε, Ξεκινησε τν δουλεια και ολα πηγεναν καλα οπως ειχαμε πει τν εβλεπα καθε εβδομαδα και το εκανα 3 μηνες αυτο μεχρι που η ζωη επρεπε να μας γαμησει παλι.. Αρχησε να συμπεριφερεται λιγο περιεργα ξανα και τν ρωτησα ενα βραδυ απο το τηλ τι εχει και μου ειπε με κλαματα οτι ηθελε να χωρισουμε τν ρωταγα γιατι εαν εγινε τιποτα κλπ.. μεχρι που μου ειπε οτι προσφατα εμαθε οτι εχει ενα σοβαρο προβλημα υγειας τν ρωτησα τι προβλημα εχει και μετα κλαματα μου το ειπε και δεν την πιεσα αλλο εκεινο το βραδυ αλλα δεν το αφησα ετσι τν επομενη ημερα αρχησα να τς μιλαω εαν ειναι καλα και γιατι θελει να χωρισουμε και δεν θα τν αφησω μονη θα το περασουμε μαζι και τετια πραγματα.. Μετα απο μερες αφου της εδωσα χρονο να μου πει τι θελει μου εστειλε και μου ζητησε συγνωμη μου ειπε πως μαγαπαει και τελικα ηθελε να ειμαστε παλι μαζι... Aυτο κρατησε 2 εβδομαδες και μετα σταματησε να μου μιλαει μεχρι σημερα που με ψυχρο τροπο μου ειπε τελειωσαμε της ζητησα τον λογο και ειπε οτι δεν μπορει αλλο βαρεθηκε και ηθελε να μεινει μονη.. Εχει περασει παρα πολλα πριν απο εμενα της εχουν δημιουργηθει πολλα ψυχολογικα προβληματα για διαφορους λογους και πιστευω αυτο το τελευταιο θεμα με τν υγεια της δεν αντεξε και γιαυτο με χωρισε.. βασικα αυτο θελω να πιστευω.. και οχι δεν βρηκε αλλον.. το ξερω πλ καλα. Δεν ξερω εαν πρεπει να συνεχισω να εχω ελπιδες τν αγαπαω ακομα και δεν θελω να τν αφησω ετσι.. Τι πρεπει να κανω? να συνεχισω να της μιλαω εστω φιλικα με τν ελπιδα να αλλαξει παλι γνωμη? Πολλα ατομα μου ειπαν οτι τζαμπα χρονο ξοδευω με τν κοπελα και να σταματησω να ασχολουμαι.. (Συγχωρεστε με εαν εχω κανει κανα λαθος και τν τροπο που τα εγραψα αλλα δεν εχω τον χρονο και τν ορεξη να τα γραψω καλυτερα).
3
 
 
 
 
σχόλια
Έστω ότι όντως σε αγαπάει αλλά έχει θέματα υγείας ψυχολογικά ή οτιδήποτε.Έστω ότι δεν έχεις φάει κέρατο...Έχεις τώρα την όρεξη, θέλεις να θυσιάσεις την ψυχική σου υγεία για ένα άτομο το οποίο μέσα από μια παράγραφο δείχνε ότι θα σου προκαλέσει μόνο πρόβληματα?Φύγε και μείνει μόνος. Καλύτερα. Και κάποια στιγμή θα βρεθεί κάποια με ην οποία τα πράγματα είναι πιο σωστά...
Καλέ μου. Στο είπε πολλές φορές, με διάφορες προφάσεις, ότι θέλει να χωρίσετε. Δε θέλει να είστε πια μαζί. Ακόμη κι αν μετά το μετανιώνει και το παίρνει πίσω, εσύ θέλεις να είσαι με μια κοπέλα που δεν πολυψήνεται να είναι μαζί σου; Που όποτε της έρθει σε χωρίζει και μετά με ένα συγνώμη τα ξαναφτιάχνετε; Αξίζεις να είσαι σε μια σχέση που να σε θέλει τρελά και να μη σε χωρίζει κάθε λίγο και λιγάκι. Μην επιμείνεις άλλο, δεν πιέζουμε τους ανθρώπους να είναι δίπλα μας, είναι εάν το θέλουν οι ίδιοι. Εάν θέλει να φύγει, άστην και φρόντισε τον εαυτό σου!
Εφόσον την αγαπάς και τη νοιάζεσαι, κι από την άλλη πρέπει ν' αγαπάς και να σέβεσαι τον εαυτό σου, θα έλεγα να κρατήσεις μία... απόσταση ασφαλείας. Αν σου μιλήσει ή χρειαστεί κάτι, εντάξει, απάντησέ της και στήριξέ την αν σου το ζητήσει. Μέχρι εκεί. Από εκεί και πέρα, μην κάνεις υπερβάσεις ούτε να έχεις ελπίδες. Χάνεις το χρόνο σου με κάποια που έχει μεγάλο συναισθηματικό φορτίο, προφανώς δεν μπορεί να το διαχειριστεί, οπότε εσύ δεν μπορείς να φτιάξεις κάτι που δεν έσπασες. Αν συνεχίζεις να επιδιώκεις να είσαι δίπλα της και να την προσεγγίζεις όσο αυτή απομακρύνεται, θα καταλήξεις με την πικρία στο τέλος ότι δαπάνησες καλή θέληση και χρόνο άσκοπα.
Scroll to top icon