ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.7.2019 | 01:37

jojo

Καλησπέρα Έχω μία κολλητή με την οποία κάνουμε παρέα εδώ και πάρα πολλά χρόνια.Εκείνη τους τελευταίους τρεις μήνες τα έχει με έναν τον Θανάση. Εγώ στην αρχή μισούσα τον Θανάση αλλά τον τελευταίο καιρό Είχαμε έρθει Αρκετά κοντά και διατηρούσαμε μία καλή φιλία. Προχθές Λοιπόν κανονίσαμε να βγούμε οι τρεις μας και στο τέλος η φιλη μου εφυγε νωρίτερα Οπότε έμεινα μόνη μου με τον Θανάση ο οποίος θα μου έκανε παρέα μέχρι να έρθει το αστικό λεωφορείο. Επειδή είδαμε πώς το λεωφορείο Τελικά θα ερχόταν αργότερα προσφέρθηκε να με πάει εκείνος σπίτι μου με το αυτοκίνητό του. Καθώς Λοιπόν ήμουν στο αυτοκίνητό του περάσαμε από ένα μαγαζί όπου κάναμε μία στάση για να πάρουμε έναν καφέ για το σπίτι. Τον περίμενα στο αυτοκίνητο μέχρι να πάρει τους καφέδες μόλις γύρισα ξαφνικά με κοίταξε και μου χαμογέλασε δίνοντάς μου τον καφέ. Όταν μου χαμογέλασε Πάγωσα ένιωσα πως ο κόσμος είχε σταματήσει για μία στιγμή δεν ένιωθα τα πόδια μου. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί το Θανάση ερωτικά αλλά εκείνη την ώρα ήταν σαν να ξέχασα τα πάντα σαν να ξέχασα την κολλητή μου και να επικεντρώθηκα στο χαμόγελό του. Μόλις φτάσαμε έξω από το σπίτι μου ένιωθα πως τίποτα δεν μπορούσε να με σταματήσει και απλά έπιασα τον Θανάση και τον φίλησα. Εκείνος δεν αντέδρασε άσχημα αντίθετα έκανε το ίδιο και μετά από λίγο καταλήξαμε να το κάνουμε στο κρεβάτι μου. Το κακό είναι πως δεν ξέρω πώς και αν πρέπει να το πω στην κολλητή μου γιατί είναι κάτι που εγώ δεν θα συγχωρούσα Αν μου έκανε και ξέρω πως ήταν λάθος απλά εκείνη την ώρα τίποτα δεν μπορεσε να με σταματήσει δυστηχώςΑπό όταν έγινε αυτό το συμβάν με τον Θανάση δεν έχω μιλήσει και η κολλητή μου δεν ξέρει τίποτα.
8
 
 
 
 
σχόλια
Μπορούσες να το σταματήσεις απλά δεν ήθελες, επέλεξες να μην το κάνεις. Και οι πράξεις μας καλή μου έχουν και τις συνέπειές τους. Η κολλητή σου χρειάζεται να ξέρει, να αναλάβετε τις ευθύνες σας.
Λίγο ντροπή και λίγο αισχος γιατι φιλια δεν προδιδουμε ποτε! Εντάξει τωρα εγινε οτι εγινε και θα δεχτω οτι εισαι ανθρωπος και εκανες λαθος! Τωρα, αν είσαι πραγματικη φιλη της και δεν θες να την χασεις, προσεχε να μην καταλαβει τιποτα και προσπαθησε να την κανεις να καταλαβει οτι ο δικος της ειναι καθαρματακι και πως οι προθεσεις του δεν ειναι και η καλυτερες. Και μολις το καταλαβει και τον χωρισει ολο αυτο θα ειναι παρελθόν! Αλλα κοιτα να το μετανιωσεις για τα καλα αυτο που εκανες διαφορετικα φιλη δεν σε λες!
Περιγράφεις τοσο στεγνά, σα να λες στον αλλον οπως οπως το τελος της ταινίας που δεν ειδε επειδη αποκοιμήθηκε. Πράγμα που με κανει να αμφιβάλλω αν ειναι αλήθεια ολο αυτο. Αν παρ ολα αυτα ειναι, τοτε βλεπω οτι δεν εχεις καν τύψεις. Κ ας λες οτι εσύ δε θα το συγχωρουσες, στην ουσία νοιωθω οτι δε σ ενοχλει που το κανες, εισαι οκ με τον εαυτο σου.
Μάλλον τρολ είναι..μερικές εξ. εδώ απλά από το τρόπο γραφής φαίνεται ότι θέλουν να δημιουργήσουν τζερτζελο στα σχόλια..Έχει και μια άλλη πιο κάτω πάνω κάτω το ιδιο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon