ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.7.2019 | 12:55

θέλω να αλλάξει η ζωή μου

Ζω στην Αθήνα, κάνω 6 χρόνια την ίδια δουλειά. Πληρώνομαι όχι και τόσο καλά, έχω ασφάλεια ένσημα κλπ.Αυτό που θέλω όμως να κάνω είναι να ζω στο αγαπημένο μου νησί. Θέλω τόσο πολύ!Αλλά φοβάμαι, θα έχω μόνιμη δουλειά; θα τα καταφέρω με τα ένσημα; θα πεινάσω; θα τα βγάζω πέρα; Είναι λίγο πιο δύσκολα απο την άποψη της εργασίας σε σχέση με την Αθήνα. Εδώ όμως βασανίζομαι! Δεν με γεμίζει αυτή η ζωή εδώ, δεν νιώθω ευτυχία.. Ζηλεύω όλους αυτούς που μένουν σε νησιά.Τι να κάνω; Να παρατήσω το μόνιμο το σίγουρο για αυτό που θέλει η καρδιά μου; και ας έχω αβέβαιο μέλλον; Τι να κάνω; πώς θα το κάνω; Οι φίλοι μου με αμφισβητούν και οτι ά, μωρέ τα λες γιατί ξύπνησες στραβά πχ. Εσείς τι θα κάνατε ρε παιδιά; Να την κάνω την αλλαγή στη ζωή μου;
6
 
 
 
 
σχόλια
Μαύρη πέτρα να ρίξεις στην τσιμεντούπολη.Και μην ακούς τις μπούρδες περί γιατρών κτλ.Αν είναι να ζεις στην Αθήνα για να πας στα νοσοκομεία είσαι ήδη πεθαμένος και δεν το ξέρεις.
Αν ζεις κάπου όπου βασανίζεσαι στο τέλος θα αρρωστήσεις. Ρωτάς πως θα το κάνεις και τι να κάνεις, δίχως να δώσεις κάποια πληροφορία. Έχεις σπίτι εκεί, κάπου να μείνεις ή θα πληρώνεις ενοίκιο; Ψάχτηκες καθόλου να δεις τι παίζει από δουλειά ώστε να έχεις εξασφαλίσει ένα βασικό εισόδημα; Υπάρχει η δυνατότητα να έχεις έναν κήπο, ξέρεις από καλλιέργειες ή είσαι πρόθυμος να μάθεις; Γενικά είμαι υπέρ των αλλαγών και λέω ότι καμία απόφαση δεν πρέπει να είναι για πάντα αν δεν μας "βγει" για οποιονδήποτε λόγο. Βάλε κάτω τα υπέρ και τα κατά και αποφάσισε αναλόγως.
Πολύ ωραιοποίηση βλέπω για τα νησιά κι ανησυχώ. Χειμώνα έχετε μείνει που έρχεται μια φορά την εβδομάδα πλοίο με τροφιμα και φάρμακα; Που αν χτυπήσεις πρέπει να σε δει ο αγροτικός γιιατρός που κάνει πρακτική με αυτούς που του έπεσε το αλέτρι στα μούτρα; Που ερημώνει ο τόπος από τις 6 και όλοι κουτσομπολεύουν όλους;Εκτός αν εννοείτε Κρήτη, οπότε πάσο.
Scroll to top icon