ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.7.2019 | 16:35

Μανουλα στα 21

Καλησπερα σας!Ειμαι η Μελινα και ειμαι 21 χρονων.Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας την ιστορια μου.Με το αγορι μου ειμαστε μαζι απο τα 18 μας.Με το που τον ειδα τον ερωτευτηκα αμεσως αλλα φοβουμουν να το πλησιασω μα το που μου πλησιασε και μου μιλησε καταλαβα πως ειναι ο αντρας της ζωης μου.Αμεσως συζησαμε σπουδαζαμε και σπουδαζουμε στην ιδια πολη ολη την ημερα ημασταν μαζι δεν υπηρχε μερα που να μην μου ελεγε ποσο με αγαπα και καθε φορα μου μου το ελεγε ελιωνα.Γνωρισα και τους δικους του καταπληκτικοι ανθρωποι τους συμαπαθησα αμεσως οπως με συμαπθησαν και αυτοι το ιδιο και οι δικοι μου αν και ο πατερας μου ηταν λιγο επιφυλακτικος αφου δεν μπορουσε να καταλαβει πως το κοριτσακι του μεγαλωσε καταλαβαινετε..Πριν περιπου ενα χρονο εμαθα πως ημουν εγκυος η αληθεια φοβηθηκα παρα πολυ και δεν τον ειπα αμεσως στο αγορι λου γτ δεν ηξερα πως θα αντιδρασει αφου λογω και του νεαρου της ηλικιας δεν ηταν και το πιο ευκολο να του πεις πως θα γινει πατεραςΠηγα στον γυναικολογο μου(αφου εκανε πρωτα το τεστ και βγηκε θετικο) και μου ανακοινωσε πως ημουν 2 μηνων εγκυος επαθα ενα σοκ μα αποφασισα πως οποια αντιδραση εχει το αγορι μου εγω αυτο το μωρο θα το κρατησω.Επεστρεψα σπιτι λοιπον και ετσι οπως καθομασταν με το αγορι του λεω:"Μωρο μου σε λιγο καιρο θα ερθει καποιος πολυ σημαντικος για μενα και πιστευω και για σενα","Αληθεια μωρο μου,ποτε;"Μου λεει.."Ε σε 7 μηνες περιπου"Ακομα να καταλαβει τπτ"Για πες ρε αγαπη μου ποιο θα ερθει","Τωρα μα ειναι αγορι ή κοριτσι δεν ξρ"Με κοιταζε για λιγο και του δινω το test.Τον ειδα λιγο χλωμο στην αρχη κοντεψε να λυποθημισει ο καημενουλης.Οταν ομως συνηλθε δεν σταματησε να με φιλα οταν δε το ειπα στους γονεις μας πεταξαν απο την χαρα του.Σημερα ο μικρουλης μου ειναι 3 μηνων και ειμαι η πιο ευτυχιαμενη γυναικαι σε ολοκληρο τον κοσμο.Θελω να πω σε ολους τις κοπελες που μπορει να εχουν μια εγκυμοσυνη σε νεαρη ηλικια και να την βλεπουν σαν ενα λαθος ισως να ειναι το πιο σωστο "λαθος"στην ζωη τους.
2
 
 
 
 
σχόλια
Χίλια μπράβο σας παιδιά!!!!! Δίνετε ωραίο παράδειγμα σε μια εποχή που προωθείται η έκτρωση. Οι ζωές σας αποκτήσανε το μεγαλύτερο νόημα που υπάρχει σε αυτή τη ζωή. Δε μπορείς να φανταστείς πως αισθάνονται πολλές 35αρες ή 40αρες που κάποτε το έριξαν και τώρα δε μπορούν με τίποτα να μείνουν έγκυος. Να είσαστε αγαπημένοι.
Scroll to top icon