ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.7.2019 | 11:58

Φιλοι

Κρίνεσαι τελικά από την παρέα σου; Ισχύει το με όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις;Αν οι φίλοι σου πάρουν κάποια λάθος απόφαση και η οικογένεια σου σου λένε να ξεκόψεις γιατί θα έχει κακή επιρροή πάνω σου θα το κάνεις;Έχω μάθει να σέβομαι τους φίλους μου και στα καλά και στα άσχημα ειδικά άτομα με τα οποία είμαστε φίλοι 10 χρονια,αφού η απόφαση τους δεν επηρεάζει ούτε εμένα ούτε τη φιλία μας γιατί θα έπρεπε να τον παρατησω;Με απασχολεί η γνώμη του κόσμου(δεν το λέω με υπερηφάνεια) και είμαι το μεσαίο παιδί της οικογένειας,θέλω πάντα να ικανοποιώ τους άλλους και ας υποφέρω εγώ....
4
 
 
 
 
σχόλια
Φίλος γίνεται κάποιος με το χρόνο αλλά κυρίως με το πώς σου έχει σταθεί σε μια δύσκολη κατάσταση.Αν λοιπόν οι φίλοι σου είναι δοκιμασμένοι και δεν έχουν κάνει κάτι ιδιαίτερα κακό σε κάποιον αλλά και σε εσένα στηριξέ τους.Την γνώμη της οικογενιάς σου τν πέρνεις στα υπόψιν και μέχρι εκεί Εσυ κάνεις παρέα μαζί τους και κανένας άλλος.
Το ότι θες να βοηθάς πάντα τους άλλους είναι εγωισμός. Ποιος είσαι εσύ δηλαδή που θα τους βοηθάς όλους;; Ο καλός Σαμαρείτης; Να ξέρεις ότι όλοι μπορούν να λύσουν τα προβλήματα τους ή να τελειώσουν τις ασχολίες τους μόνοι τους (εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων βέβαια) και όσοι δεν μπορούν απλά δε θέλουν. Με αυτόν τον τρόπο ζητάς επιβεβαίωση. Τώρα για το αν ακολουθήσεις ή όχι τους φίλους σου είναι δική σου απόφαση. Κοίτα τον εαυτό σου, κοίτα τους φίλους σου, δες τι θες, τι δε θες και ανάλογα πράξε. Μην ακούς τους άλλους.
Όχι, δεν θα ξέκοβα επειδή θα το λέγανε άλλοι. Αν υπήρχε λόγος να αποστασιοποιηθώ θα το ήξερα από μόνη μου δεν θα χρειαζόταν να μου το πούνε. Ο καθένας μας αξιολογεί αλλιώς διάφορες καταστάσεις. Όλοι μαζί την πήρανε αυτή την "λάθος απόφαση" οι φίλοι σου; Γιατί δεν μας λες περί τίνος πρόκειται, έτσι δεν καταλαβαίνουμε τίποτε. Και ναι, φυσικά οι φίλοι και οι παρέες μας είναι ενδεικτικές για το ποιοί είμαστε. Αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε που λένε.
Αν κάνεις πράγματα μόνο για να ικανοποιήσεις τους άλλους, κάποια στιγμή κινδυνεύεις να το μετανιώσεις.Ως προς τα λοιπά, αν δεν πεις λεπτομέρειες δεν έχουμε γνώμη!
Scroll to top icon