ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.7.2019 | 13:12

ΔΕΝ ΣΥΝΕΝΝΟΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ

Από τη 1η στιγμή που γνωριστήκαμε δεν έδειξε να με συμπαθεί.Αλλά είναι άλλο πράγμα να μην ταιριάζεις με κάποιον και άλλο να τον μειώνεις διαρκώς όταν στη τελική προσπαθεί για σέναΟ μόνος λόγος που δεν παρατούμε ακόμα είναι γιατί δεν έχω βρει ακόμα την επόμενη δουλειά.
3
 
 
 
 
σχόλια
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένα σημαντικό ποσοστό εργοδοτών η προϊστάμενων που χρησιμοποιεί την όποια εξουσία του για να εκφράσει τον σαδισμό του.Αποτελεσματικη αντίδραση(τουλάχιστον για ένα διάστημα) σε αυτή τη συμπεριφορά είναι η ειλικρίνεια και η σαφήνεια γιατί σταματάει το δίπολο σαδισμού-μαζοχισμού.
Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να βρει κάποιος δουλειά, ειδικά στο αντικείμενο των σπουδών του και κάποιες φορές γίνονται υποχωρήσεις. Αλλά να σε μειώνει το αφεντικό, να σε προσβάλλει; Είναι απαράδεκτο και δεν πρέπει να το δεχόμαστε. Αν δεν του έκανες τόσο πολύ γιατί σε πήρε στη δουλειά και γιατί σε κρατάει; Δεν σου κάνει χάρη με τη δουλειά αυτή, σε πληρώνει για τις υπηρεσίες σου. Του προσφέρεις και σου προσφέρει. Μην επιτρέπεις σε κανένα να σε μειώνει!
Είναι απαράδεκτα τα προσωπικά σχόλια στον χώρο εργασίας Αλλο να μην κάνεις καλά την δουλειά και να προσπαθεί να σε διορθώσει προς όφελος της επιχείρησης και άλλο να σε μειώνει
Scroll to top icon