ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.7.2019 | 03:12

Απίστευτοι.

Είναι μερικοί άντρες αν δούνε σε μαγαζί γυναίκα μόνη ή με φίλη της θα της την πέσουν, την πέφτουν σε όλες καλά που δεν αρχίζουν πάλι από την αρχή. Άντρες 40 φεύγα περνάνε από όλα τα τραπέζια λες και κάνουν έρανο. Όπως μερικοί που πουλάνε μπρελόκ και τα αφήνουν σε κάθε τραπέζι. Ποιά γυναίκα θα πάει μαζί τους; Το φλερτ θέλει παιχνίδι και χρόνο,ξεκινάει με αμοιβαία βλέμματα αλλά τι κάθομαι και γράφω είναι ανεπίδεκτοι ειδικά σε αυτή την ηλικία αν δεν έχεις μάθει να είσαι κύριος δεν θα το μάθεις ποτέ. Αυτό θα κάνουν μερικά χρόνια ακόμη και μετά θα τα παρατήσουν και θα την έχουν πέσει σε εκατοντάδες γυναίκες ίσως και χιλιάδες αν βγαίνουν κάθε βράδι.
4
 
 
 
 
σχόλια
Τράβα σε κανέναν ψυχίατρο εσύ που τα χεις βάλει με τους άντρες επειδή προφανώς κάποιος σε παράτησε κι εσένα.Ή μάλλον όλοι αυτοί που πάνε από τραπεζάκι σε τραπεζάκι δεν έρχονται ποτέ στο δικό σου!
Scroll to top icon