ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.7.2019 | 10:42

Τα κατάφερα

Έδειξε ένα παραπάνω ενδιαφέρον επιτέλους ένας άνθρωπος. Το ίδιο με ενδιαφέρει κι εμένα. Θεωρώ ότι δεν το αξίζω. Δεν κάνω τίποτα γι αυτό. Είναι θέμα χρόνου να βαρεθεί να ασχολείται. Το μόνο μου ταλέντο είναι ότι δεν μπορώ να δεχτώ και να πιστέψω ότι αξίζω να μου συμβεί κάτι όμορφο κι εμένα. Αυτά.
7
 
 
 
 
σχόλια
Σου αξίζει το ενδιαφέρον του. Σε κάθε άνθρωπο αξίζει η χαρά και η ευτυχία. Πίστεψέ το και διεκδίκησέ το. Αν σε ενδιαφέρει και σένα όσο λες, να του το δείξεις με κάποιο τρόπο. Κάλεσέ τον να πάτε για καφέ για αρχή και το ένα θα φέρει το άλλο.
Για να του/ της αρέσεις αρα κατι αξίζεις δε νομιζεις? Ελπιζω να αξιζει αντίστοιχα κ αυτος/αυτη για σενα. Μη σκεφτεσαι ετσι για τον εαυτο σου ομως. Να τον αγαπάς τον εαυτο σου. Κ αν καποια πραγματα σ ενοχλούν τοτε να προσπαθήσεις να τα αλλάξεις. Αν δε σε αγαπας τοτε πως θα σε αγαπησουν? Φιλια!
Scroll to top icon