ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.7.2019 | 20:30

Δυο μετρα και δυο σταθμα

Η υποκρισία των ανθρώπων:Σου λένε αν σε θίγουν, απάντησε.Αν απαντάς, σου λένε γιατί απάντησες.Κι αυτό συμβαίνει σε όλους τους τομείς της ζωής για κάποιους ανθρώπους.Κι αν δεν το έχετε ζήσει, δεν μπορείτε να το καταλάβετε.Στα επαγγελματικά: Διεκδίκησε και ζήτησε κάτι παραπάνω, καλύτερη δουλειά, καλύτερες συνθήκες.Αν το κάνεις, τότε σου λένε γιατί σήκωσες κεφάλι; Με ποιό δικαίωμα; Ποιός είσαι εσύ που πιστεύεις πως αξίζεις κάτι παραπάνω;Στα ερωτικά: Διεκδίκησε, κάνε, δείξε, κι ένα σωρό ανόητες προτροπές.Αν ακολουθήσεις αυτές τις προτροπές, τότε βγαίνεις χαμένος τις περισσότερες φορές, γιατί ξαφνικά γίνεσαι ο ενοχλητικός.Αυτό συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους, άντρες ή γυναίκες και είναι δύσκολο να το καταλάβουν όσοι δεν το έχουν βιώσει.Όμως το συμπέρασμα είναι το εξής: Φαινομενικά είμαστε όλοι ίσοι κι έχουμε ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.Αυτό όμως δε συμβαίνει δυστυχώς για όλους γιατί κάποιοι άλλοι τους βάζουν όρια. Εσύ θα δέχεσαι δηλαδή πάντα τις άσχημες συμπεριφορές των άλλων αλλά δεν σου επιτρέπουμε να αντιδράσεις.Είμαστε υπέρ της αντίδρασης στα λόγια, αλλά μέχρι να γίνει η αντίδραση. Όταν γίνει, τότε ξαφνικά την απαγορεύουμε σε κάποιους.Σαν κάποιοι να είναι ανώτεροι από τους άλλους δηλαδή.
3
 
 
 
 
σχόλια
αυτό λέγετε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της κοινωνίας η δικαιολογίες για τις συμπεριφορές του κόσμου. αυτά σε μπερδεύουν σε πονάνε και σε κάνουν να αγανακτας σε νοιώθω . δε ξέρεις πως να φερθείς και απ που θα σου έρθει. όλα ρευστα και απρόβλεπτα δε ξέρεις πως να διαχειριστείσ κάποιο θέμα και τι κατάληξη θα έχει.
Καλά, κι εσύ περιμένεις από τους άλλους να σου πούνε τι να κάνεις; Τι θα πει σου λένε έτσι και σου λένε αλλιώς, και τι σημασία έχει αν είναι υποκριτές ή όχι. Ο καθένας μας κάνει αυτό που θεωρεί σωστό.
Scroll to top icon