ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.7.2019 | 04:51

Crygasm?

Είναι η τρίτη μου σχέση στη σειρά που μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ερωτικής επαφής αναμεταξύ μας, η κοπέλα βάζει τα κλάματα. Καμία τους δεν μπορούσε ακριβώς να μου εξηγήσει τι συμβαίνει, γιατί κλαίνε. Απλά οτι είναι ένα καλό συναίσθημα, οτι νιώθουν όμορφα. Κάποιες με έπαιρναν αγκαλιά και με φίλαγαν αμέσως μετά, ενώ φαίνονταν χαρούμενες, περίεργο contrast συναισθημάτων. Στην αρχή πίστευα οτι κάτι κάνω λάθος,έπειτα ψάχνοντας στο νετ και βρήκα τον όρο Crygasm, o οποίος αναφέρεται σε αυτά τα δάκρυα μετά τον οργασμό ως «μια σεξουαλική κορύφωση τόσο ισχυρή που συνοδεύεται από ακούσιο κλάμα, με τη γυναίκα να βρίσκεται συνήθως σε κατάσταση έντονης συναισθηματικής ή σωματικής εγγύτητας με το σύντροφό της». Διάβασα οτι αιτία ίσως είναι βαθιά ριζωμένες ανασφάλειες. Καμία απο τις 3 αυτές κοπέλες δεν φαίνεται να έχει ανασφάλειες, αντικειμενικά είναι πολύ όμορφες, και με ισχυρή αυτοπεποίθηση. Tι στο καλό συμβαίνει; Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο;
13
 
 
 
 
σχόλια
Πάμε να ξαναπώ αυτό που έχω πει τρεις, τέσσερις, χίλιες δεκατέσσερις φορές εδώ μέσα. Πριν το πω, μια συμβουλή. Πάψτε να διαβάζετε ψυχολογικές αρλούμπες σε ποπ διαδικτυακούς τόπους, κάνουν τεράστια ζημιά. Πάμε.Το αυτόνομο νευρικό μας σύστημα διακλαδίζεται σε συμπαθητικό και σε παρασυμπαθητικό. Το συμπαθητικό,τα σώματα των νευρώνων του οποίου βρίσκονται στον μυελό της σπονδυλικής στήλης, καθορίζει τις συμπεριφορές που ταυτίζονται με το δίκτυο αδρεναλίνης/ακετυλχολίνης, δηλαδή την αντίδραση fight or flight (μάχη ή φυγή) που νιώθουμε την ένταση να μας κατακλύζει. Σφίγγει τα αγγεία, τονώνει την πίεση του αίματος, μας έχει στην τσίτα, κοντεύουμε να σκάσουμε από ένταση! Ακετυλχολίνη ανεβάζουμε σε περιπτώσεις έντονου στρες, σε extreme sports και σε...έντονο, απαιτητικό σεξ!Το παρασυμπαθητικό σύστημα συνδέεται με το δίκτυο των ενδορφινών και της ντοπαμίνης στον εγκέφαλο, έχει τους νευρώνες του στον εγκέφαλο και την ιερή περιοχή, και καθορίζει τις συμπεριφορές που σχετίζονται με τις αντιδράσεις rest & release, δηλαδή την μείωση των χτύπων της καρδιάς, την διαστολή των αγγείων, την χώνεψη, την αφόδευση, και τα...δάκρυα. Όταν λοιπόν οργάζει κάποιος, ιδιαίτερα κάποιος που έχει δεχτεί μεγάλα ποσά αδρεναλίνης στον οργανισμό του (όπως κάποια γυναίκα που υφίσταται δυναμικό σεξ με διείσδυση ή αντίστοιχα κάποιος παθητικός gay που υφίσταται διείσδυση, ή άτομο που συμμετέχει σε bdsm δραστηριότητες), τα οποία έχουν ανεβάσει την ένταση στο ζενίθ, τότε το σώμα αυτορυθμίζει τον οργανισμό με τον κατακλυσμό των χαλαρωτικών ορμονών, και μαζί με τα υπόλοιπα (επιθυμία ούρησης, επιβράδυνση χτύπων καρδιάς, διάθεση υπνηλίας) φέρνει και δάκρυα. Είναι βιοχημικό κι απολύτως φυσιολογικό. Συγχαρητήρια, κάνατε συναρπαστικό σεξ! Με βάση τα πάνω επιστημονικά δεδομένα προκύπτουν δύο πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα:1.οι πολύ έντονες εμπειρίες στο σεξ τέτοιου τύπου δεν μπορούν αν επιτευχθούν με "ρομαντικό σεξ" (παρόλο που μπορεί να είναι αισθησιακότατο κι όχι ξενέρωτο). Πριν το απορρίψετε λοιπόν, ίσως μια δοκιμή σας πείσει. 2. κάθε ετεροφυλόφιλος άντρας έχει να μάθει πολλά από το πώς στο καλό βιώνεται η διείσδυση και πόσο συγκλονιστική εμπειρία είναι ένας οργασμός που σχετίζεται με αυτήν. Αυτά. Κάντε το sticky κάπου να μην ξαναγράφω άλλες 1015 φορές.
Α κι επειδή τώρα το είδα, ισχύει κι αυτό που λέει το αγαπητό Furfulo, μπορεί να επέλθει και με αυνανισμό (όχι μόνο με διείσδυση), όμως οφείλει να υπάρχει βιοχημικά μεγάλη εκτόνωση ακετυλχολίνης (κοινώς συμβαίνει σε περιπτώσεις πολύ ζωηρών οργασμών, όχι χλιαρά πράγματα)
Υπάρχει η μικρή, αλλά υπαρκτή πιθανότητα ο εξομολογούμενος να έχει υποθέσει ότι αυτό προς τιμήν του προσμετράται και να το παραθέτει εν είδει αυτοδιαφήμισης, όπως υπέθεσαν κι άλλοι σχολιαστές (Κυρίως λόγω του ότι "πέτυχε" με την πρώτη σε τρεις διαδοχικές.)Ωστόσο γράφω εγώ, ας διαβάζουν κι οι υπόλοιποι σιωπηλοί αναγνώστες, μπορεί να τους φανεί χρήσιμο. [btw το κλάμα αυτό δεν είναι κλάμα-κλάμα αλλά α ν α κ ο υ φ ι σ η, σαν να ανοίγει η ψυχή σου σαν καρυδότσουφλο και βγαίνει από μέσα η ουσία της]
Ευχαριστώ Καραβάν' η ανάλυση σου φαίνεται λογική σαν εξήγηση.Όντος ήταν πολύ έντονο και για τους δύο, βέβαια όχι τόσο στα πλαίσια του bdsm όσο του υπέρμετρου πάθους.Ο λόγος που έγραψα είναι γιατί με ενδιαφέρει να καταλαβαίνω πως αισθάνεται η σύντροφός μου, και καθώς δεν έχει τύχει σε κάποιον γνωστό είχα φρικάρει λίγο. Την πρώτη φορά σκέψου, πως να το πω κομψά.. νόμιζα οτι έκλαιγε γιατί ένοιωσε οτι την ¨κακοποίησα" ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.Ευχαριστώ πολύ και όλους όσους μπήκαν στον κόπο να γράψουν μια σκέψη.Καλή συνέχεια σε όλους.
Δεν θέλω να το πάρεις προσωπικά, αλλά συμβαίνει και με οργασμούς που έρχονται μετά από αυνανισμό και όχι μόνο σε γυναίκες. Γενικότερα, έχει κυρίως σχέση, η ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι.
Το να συμβει αυτο ειναι σπάνιο. Το να πετύχεις εσυ τρεις γυναικες σερι που να κλαίνε μετα τον οργασμό φαντασου ποσο πιο σπάνιο ειναι! Μηπως το κλάμα ηταν τυπου "γιατι, θεε μου, γιατί?" Καταλαβαίνεις που το παω ετσι?
Scroll to top icon