ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.7.2019 | 02:30

...

Οι γονείς μου δουλεύουν όλη μέρα και με στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν έχουν καθόλου χρόνο για τον εαυτό τους. Επέμενα να πάμε κάπου τώρα το καλοκαίρι αλλά λένε ότι δεν είναι εύκολο. Τους αξίζει. Τρέχουν όλη μέρα και σπάνια κάνουν κάτι για τον εαυτό τους. Ειδικά η μαμα μου φαίνεται ότι είναι κουρασμένη. Αλλά γυρίζει κάθε βράδυ χαμογελαστή. Το ίδιο και ο πατέρας μου.Είμαι 18. Τελειωσα το λύκειο φέτος αλλά δεν έδωσα πανελληνιες γιατί προέκυψε ένα θεματάκι. Δεν ήμουν και τόσο καλά και νιώθω τύψεις για όσες φορές ξεσπούσα σε αυτόυς και ήμουν απότομη. Δεν θέλω να τους στεναχωρώ. Νιώθω τυχερή που έχω τέτοιους γονείς.
1
 
 
 
 
σχόλια
Σε τιμά πολύ το γεγονός ότι εκτιμάς τα όσα κάνουν και είσαι τυχερή που οι γονείς σου ξέρουν να διατηρούν θετική διάθεση παρά τις δυσκολίες και τις πολλές ώρες στη δουλειά.Τι θα έλεγες να τους κάνεις κάποιο δωράκι; Δεν χρειάζεται να είναι χειροπιαστό, ειδικά αν δεν έχεις τα χρήματα, αλλά ας είναι κάποια ευχάριστη εμπειρία για να μαζευτείτε όλοι μαζί. Ένα δείπνο-έκπληξη από σένα μόλις επιστρέψουν στο σπίτι με την αγαπημένη τους μουσική να παίζει. Αν έχεις κάποια χρήματα στη διάθεσή σου, τότε λουλούδι(α) για τη μαμά σου και για το μπαμπά σου το αγαπημένο του κρασί. Μια όμορφη χειρονομία να τους δείξεις την αγάπη σου και δεν θα το ξεχάσουν, να είσαι σίγουρη!! Και πες τους αυτά που γράφεις εδώ. Είμαι σίγουρη ότι δείχνουν κατανόηση στα ξεσπάσματα των εφηβικών σου χρόνων, αλλά αν τους το πεις, θα νιώσεις κι εσύ καλύτερα κι εκείνοι θα ξέρουν τι θησαυρό έχουν για κόρη. Μία είναι η ζωή και στα αγαπημένα μας πρόσωπα πρέπει να εκφράζουμε τα όμορφα συναισθήματά μας.
Scroll to top icon