ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.7.2019 | 14:36

Τι είναι το αφεντικό

Να κάθεσαι στο κενό σου να θες να κάνεις ένα τσιγάρο και να πιείς έναν καφέ με την ησυχία σου και να σου παίρνει το αφεντικό σου τον αναπτήρα που κάθεται στο δίπλα τραπέζι γιατί δεν έχει δικό του και Παρ όλα αυτά να πρέπει εσύ να σηκώνεσαι να πηγαίνεις στο δίπλα τραπέζι να ανάβεις το τσιγάρο σου και με τον δικό σου αναπτήρα να τον αφήνεις στο τραπέζι του αφεντικού σου και να πηγαινοέρχεσαι να ανάβεις το τσιγάρο σου με τον δικό σου αναπτήρα που τον έχει πάρει το αφεντικό σου.
3
 
 
 
 
σχόλια
Τα κάνουν και άνθρωποι δίχως να είναι αφεντικά. Ίσως κι εσύ να να μην αντιδράς σε πολλά άσχετα με ποιόν έχεις να κάνεις. Όπως σου είπανε, απλά παίρνεις τον αναπτήρα και τον βάζεις στην τσέπη σου.
Καλά χαζό είσαι; Άμα ντρέπεσαι να πάρεις πίσω το δικό σου αναπτήρα τη θα κάνεις άμα δε σου κολλάει ένσημα ή σε αφήνει απλήρωτη/ο;;; Αυτό το πράμα να μη γράφετε τι είσαστε και να πρέπει να καταλάβεις από τα συμφραζόμενα. Αγόρι ή κορίτσι και μια ηλικία.
Η απλά τον παίρνεις πίσω για να ανάψεις το τσιγάρο σου και τον κρατάς δίπλα σου γιατί είναι δικός σου. Όλα έχουν ένα όριο. Ακόμα και η δουλοπρέπεια που κάποιοι αστοιχειωτοι σαδιστές απολαμβάνουν να βλέπουν στους υπαλλήλους τους.
Scroll to top icon