ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.7.2019 | 04:16

Πως..

Πως μπορεις να εχεις μια υγιη σχεση με τον οποιονδηποτε οταν δεν εχεις αυτοπεποιθηση και αισθανεσαι οτι δεν αξιζεις; Αντικειμενικα,ειμαι αρκετα ομορφη,εχω πολλες κατακτησεις και γενικα εχω δεχτει το θαυμασμο απο τους γυρω μου. Συνειδητοποιησα οτι αυτο ειναι και το μονο που μου τονωνει την αυτοπεποιθηση. Με νοιαζει η γνωμη των αλλων, ειναι αυτη που με ανεβαζει και με κατεβαζει. Παλαιοτερα ηταν πιο εντονο, τωρα προσπαθω να το καταπολεμησω και τα εχω καταφερει ως ενα σημειο. Το θεμα ειναι οτι εχω προβλημα και με τις σχεσεις, καποιες φορες νιωθω μειονεκτικα χωρις λογο, νιωθω οτι δεν ειμαι αρκετη για κανεναν και οτι δεν υπαρχει κανενας λογος να ειναι ο οποιοσδηποτε μαζι μου και οχι με καποια αλλη. Αισθανομαι οτι δεν ειμαι αρκετη για κανεναν και σκεφτομαι συνεχεια τους λογους για τους οποιους θα ηταν καποιος μαζι μου...δεν ξερω γιατι νιωθω ετσι
7
 
 
 
 
σχόλια
Δε γίνεται να χτίσεις μια υγιή σχέση με έναν άνθρωπο, εάν δεν έχεις εσύ υγιή σχέση με τον εαυτό σου. Επίσης γλυκιά μου, μπράβο σου που προσπαθείς να θεραπεύσεις τα τραύματα σου και να αυξήσεις η αυτοεκτίμηση σου, αλλά δε γίνεται να κάνουμε όλα τα πράγματα μόνοι μας, δεν έχεις τις απαραίτητες γνώσεις για να σε βοηθήσεις αποτελεσματικά. Ένας ειδικός, τις έχει και θα ήταν ο,τι καλύτερο για να εξελιχθεις!
σε νιώθω γιατί κι εγώ έτσι σε αυτη την κατάσταση βρίσκομαι . δε έχω κα;ι γύρο μου φίλους παρέες κύκλο να βρω κάτι . ειμαι και εγώ μονη χωρίς κανέναν να μου πει μια καλή κουβέντα . μην στεναχωριέσαι άστους δε θα πεθανουμε για κανέναν . τους αρέσουμε η όχι σκασίλα μας ας βρουν αυτές που ονειρευονται και θέλουν .
Οταν λες:Αντικειμενικα,ειμαι αρκετα ομορφη,εχω πολλες κατακτησεις Πηγή: www.lifo.grΔεν ξέρω, μου φαίνεται αρκετά περίεργο μετά να λες πως δεν έχεις αυτοπεποίθηση και πως νιώθεις μειονεκτικά.Δεν θέλω να σε αμφισβητήσω, ίσως να σου συμβαίνει, δεν ξέρω, μπορεί να είναι λανθασμένος ο τρόπος σκέψης σου και να είσαι ανασφαλής, αλλά αφού έχεις γνωρίσει έμπρακτα την αποδοχή των άλλων, η εξομολόγησή σου μου φαίνεται σαν του άλλου από τη Θεσσαλονίκη που λέει ότι είναι μόνος του επειδή δεν του αρέσουν οι άσχημες κοπέλες και κάθεται και διαμαρτύρεται για τη μοναξιά του.Κάπως έτσι μου μοιάζει κι η δική σου εξομολόγηση.Όταν άτομα σαν και σένα έχουν δεχτεί φουλ αποδοχή κι επιτυχία και μιλούν και για την αντικειμενικότητα της ομορφιάς τους, πώς μπορούν να σκέφτονται ότι δεν αξίζουν;Όπως κι ο άλλος ο Σαλονικιός που λέει ότι είναι μόνος του και δυστυχής κι έχει απορρίψει τις ''άσχημες'' κατ' αυτόν κοπέλες.Λίγο οξύμωρο.
να μην το σκέφτεσαι, προφανώς για να είσαι με κάποιον, αυτός ο κάποιος εκτιμά πολλά περισσότερα απο την εξωτερική σου εμφάνιση. Να είναι προσγειωμένη αλλά να ξέρεις την αξία σου! Τα φιλιά μου, καλά καρδιοχτύπια :_)
Το "προβλημα" σου ειναι στην αυξημενη ευφυια σου και αισθηση ευθυνης που εχεις γενικοτερα. Αυτα τα δυο σου δημιουργουν ανασφαλειες και τη συνεπακολουθη ελλειψη αυτοπεποιθεσης. Τα ερεθισματα απο αλλους δε παιζουν οσο ρολο παιζει ο δικος σου ο νους στην επεξεργασια και μεγενθυση τους ως προς τα αρνητικα κυριως. Αυτοι που σκεφτονται λιγοτερο εχουν και λιγοτερες ανασφαλειες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon