ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.7.2019 | 01:00

Ο μπαμπάς μου, ο καλύτερος φίλος μου.

Τελικά , από τις τεράστιες διαφωνίες που είχα με τον πατέρα μου. Φέτος, κατάλαβα ότι είναι ο καλύτερος μου φίλος. Δουλεύουμε μαζί 3 χρονια, τα πρώτα δύο μου έβγαζε την πίστη, συνέχεια τον στόλιζα και με στόλιζε με βρισιές, δεν ήθελα να τον βλέπω μπροστά μου. Φετος, αράζουμε μαζί κάθε βράδυ, πίνουμε τις μπύρες μας, και συζητάμε τα προβλήματα μας και συμβουλεύει ο ένας στον άλλον. Δεν τον είχα σκεφτεί ποτέ μου ότι θα έχουμε τελικά τόσο φιλική σχέση. Ακόμα και στον χωρισμό μου αυτός μου συμπαραστάθηκε. Να προσέχετε τους γονείς σας παιδιά, ότι και να σας λένε και να σας κάνουν. Οι ανρθωποι μεγαλώνουν δίπλα μας και δεν το καταλαβαίνουμε. Αρκεί μόνο μια κουβέντα και όλα ίσως φτιάξουν. Αν δεν προσπαθήσουμε τίποτα δεν θα συμβεί.
1
 
 
 
 
σχόλια
Ευτυχώς τα βρήκατε και συμφωνώ μαζί σου. Μία είναι η ζωή, μην χαλάτε σχέσεις με τους ανθρώπους που σας στάθηκαν και σας παρείχαν ό,τι μπορούσαν μέχρι να ενηλικιωθείτε. Τους γονείς μπορεί να μην τους επιλέγουμε, μα αυτοί είναι και μας έδωσαν ό,τι καλύτερο μπορούσαν με συντριβή καρδιάς. Δεν αξίζει να τους πικραίνουμε. (Η αντικατάσταση με ενικό αριθμό για "τον γονιό" στο σχόλιο πηγαίνει για τις μονογονεϊκές οικογένειες. Σημασία δεν έχει αν μια οικογένεια δεν είναι "πλήρης" με όλα της τα μέλη. Σημασία έχει να είναι ενωμένη, ακόμα και με δύο άτομα.)
Scroll to top icon