ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.7.2019 | 13:00

αρχιζω και παλι να ξενερωνω κλασσικα

εδω και δυο μηνες μιλαμε με ενα παιδι καθε μερα και βιντεοκληση και μηνυματα δεν μενει στην πολη μου αλλα σε αλλη πολη...εχω καιρο να κανω κατι με καποιον επειδη εχω πει οτι την επομενη φορα που θα γινει αυτο θελω να τον γνωριζω καλα,να νιωθω κατι γι αυτον εστω κατι λιγο...εχουμε επισης κανονισει να παω για ενα τριημερο να τον επισκεφθω να περασουμε λιγες μερες μαζι....αλλα το θεμα ειναι το εξης ενω στην αρχη μου φαινονταν πολυ καλο παιδι,ευγενικο,μετριοφρων αυτα που ελεγε με εκαναν να χαμογελω και διεκρινα ετσι μια αθωοτητα που μου αρεσε πολυ μιλησαμε χθες και ητανε πολυ δηθεν...το παιζε λιγο καποιος,ελεγε εξυπναδες αλλα πραγματα ξενερωτα ειρωνευονταν λιγο σαν να το χει παρει πανω του ενω δεν εχουμε κανει κατι..δεν μπορω να καταλαβω γιατι φερεται ετσι..του ειπα οτι μου φαινεται λιγο διαφορετικος και μου λεει ειμαι κι ετσι...και αλλιως...επισης ακομα δυο πραγματα που με προβληματιζουν...πρωτον ζητα φωτο η επιμενει σε καποια πραγματα στην εμφανιση μου οπως πχ τα φρυδια μου σαν να προσπαθει να αποδειξει οτι δεν ειμαι ετσι οπως φαινομαι..επιπλεον οταν του μιλω για την καθημερινοτητα μου τις δυο τελευταιες φορες μου λεει ορισμενα πραγματα τα οποια βγαζουν μια ψιλοζηλια καπως δεν ξερω..του λεω χθες ψιλοβαριεμαι σημερα και μου λεει ελα τι αναγκη εχεις εσυ τα ποτα σου τα χεις τις βολτες σου τα μαθηματα σου τις διακοπες σου τωρα θα κανεις ....δεν μπορω να καταλαβω γιατι φερεται ετσι αλλα αρχιζω να ξενερωνω...κι ενα τελευταιο που με πειραζει πολυ ειναι οτι πολλες φορες βγαζει μια πικρια για την Ελλαδα και μιλα ασχημα για τους Ελληνες(δεν ειναι Ελληνας που αυτο φυσικα δεν με πειραζει καθολου ουτε ειμαι πολυ περηφανη για την χωρα μου ετσι οπως τα εχουμε κανει)αλλα οσο να ναι με εκνευριζει να τον ακουω να κριτικαρει ετσι(ενταξει σιγουρα θα εχει περασει ψιλοκοροιδια στο σχολειο ισως και μεγαλυτερος σε αυτο το κομματι ειναι απαραδεκτη η ελληνικη κοινωνια και τα κομπλεξ της αλλα οσο να ναι δεν βγαζεις τοσο αμεσα τα κομπλεξ που κουβαλας σε εναν ανθρωπο που μολις γνωριζεις και σε ενδιαφερει)...αυτα ..πιστευετε αξιζει να δοσω συνεχεια?
4
 
 
 
 
σχόλια
Κραζει τους ελληνες αλλα ταυτοχρονα καθεται μιλαει και φλερταρει με ελληνιδα!Αν βγαζει τοσο κομπλεξ και δηλητηριο απο τωρα φαντασου τι θα σου λεει μετα!Στην ουσια προσβαλλει εσενα και ολη σου την οικογενεια αν το σκεφτεις και εσυ πληρωσες να πας να τν βρεις και να του το δωσεις στο πιατο,εννοειται πως θα το παρει πανω του!Μη πεφτεις τοσο χαμηλα,υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες!
Για την Ελλάδα, σε κατανοώ. Είσαι Ελληνίδα και η Ελλάδα είναι σαν τη μαμά σου: εσύ μπορείς να τη βρίζεις όσο θέλεις, αλλά όποιος δεν είναι παιδί της και την κακολογεί, είσαι έτοιμη να του κόψεις το λαρύγγι. Όταν έχεις πατρίδα, έτσι είναι. Ωστόσο, και ο ξένος που μένει εκεί, πληρώνει κι εκείνος φόρους και έχει δικαίωμα ψήφου, οπότε, έχοντας τις υποχρεώσεις ενός πολίτη, έχει και το αναντίρρητο δικαίωμα να ασκεί κριτική. Εάν διακρίνεις, όμως, μία τάση του να "θάβει" συνεχώς τους Έλληνες γενικά, τότε μπορεί να μην του φταίει ένας λαός, αλλά... όλος ο κόσμος γενικά!Αναφορικά με τη συμπεριφορά του, κάθε άνθρωπος έχει πτυχές προσωπικότητας, χαρακτήρα, όπως και διαθέσεις, δεν είναι μονοδιάστατος (εκτός εάν το βλέπω μόνο εγώ έτσι, ανήκοντας στο αμφιλεγόμενο ζώδιο των Διδύμων). Αναρωτιέμαι, όμως, το εξής: γιατί να πας εσύ και να μη σε επισκεφτεί εκείνος; Αν θέλει τόσο πολύ να σε δει και να σε γνωρίσει, έπρεπε να το είχε κανονίσει χθες! Μήπως κι η αλλαγή στη συμπεριφορά του να οφείλεται στο ότι την είδε λίγο "πασάς" για σένα και νομίζει ότι σου κάνει και χάρη που θα σε δεχτεί για ένα τριήμερο. Η διάθεσή του να ειρωνευτεί τον ελεύθερό σου χρόνο δεν είναι απαραίτητα κακεντρεχής. Υπάρχουν κι αυτοί που έχουν τόσες έγνοιες που θα παρακαλούσαν για ανάσα ελεύθερου χρόνου που θα αξιοποιούσαν. Η γνώμη μου, παρόλα αυτά, είναι ότι αν κάτι δεν σου αρέσει ή δεν σου φαίνεται σωστό, καλύτερα άφησέ το. Αραίωσε μαζί του την επικοινωνία κι αν ζητήσει την αιτία, πες του ότι απλώς δεν νιώθεις άνετα πλέον μαζί του ή επικαλέσου την έλλειψη χρόνου (πες ότι πας πενθήμερο στο Παρίσι, μήπως έχει άλλη γνώμη για τους Γάλλους). Αν ξαφνικά αλλάξει στάση και γίνει όπως ήταν στην αρχή, τότε θα φανεί αν τώρα παίζει θέατρο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon