ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.7.2019 | 08:25

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Είμαι εχθές στη στάση του λεωφορείου μαζί με άλλα πέντε άτομα ψιλογνωστά ψιλοάγνωστα . Είχαμε δώσει ραντεβού εκεί για να πάμε όλοι μαζί σε μια εταιρεία που μας είχε απαντήσει θετικά για διανομή φυλλαδίων και διαφημιστικών προιόντων σε εμπορικά κέντρα και προοπτική απασχόλησης και σε άλλους τομείς της. Κανείς μας δε θα πήγαινε εκεί από χόμπι. Όλοι χρειαζόμαστε τα χρήματα. Και όπως περιμένουμε σκάει στη στάση του λεωφορείου μια γυναίκα γύρω στα σαράντα αρκετά παχουλή. Ντυμένη όμως με τέτοιο τρόπο που να είναι αξιοπρεπής. Άρχισε το δούλεμα. Δεν ξέρω τι τους έπιασε ολους και ολες και αρχισαν να την πειράζουν τα γελάκια τα διάφορα αστεία εις βάρος της. Δεν μπορούσα να συμμετέχω σε όλο αυτό. Έβλεπα τη δυσαρέσκεια της αλλά δε μιλούσε. Έρχεται το λεωφορείο μπαίνουμε μέσα καθόμαστε. Οι άλλοι έπιασαν πίσω γαλαρία συνέχισαν τη μαλακία εγώ κάθισα απέναντι της και της έκανα νόημα ένα συγγνώμη για τη συμπεριφορά των άλλων. Δεν υπάρχει πρόβλημα αγόρι μου εσένα σε είδα δεν έκανες τίποτα γιατί ζητάς συγγνώμη. Τέλος πάντων έμεινε εκει. Φτάνουμε στα γραφεία της εταιρείας πω ρε φιλε αρχίσαν όλοι να μας πάρουν εδώ εγώ θέλω εκείνο το γραφείο χαχαχα άρχισαν οι μαλακίες μπαίνουμε στην είσοδο αρκετά εντυπωσιακή και μας λέει μια κοπέλα στη ρεσεψιόν περιμένετε παιδιά έχετε το ραντεβού στις έντεκα αλλά δεν έχει έρθει ακόμα η διευθύντρια προσωπικού γιατί είχε ένα θέμα με το αυτοκίνητο της έχει αργήσει. Καθήστε στο σαλονάκι θα σας φωνάξω. Εκεί που καθόμασταν και λέγαμε φαντάσου να αρχίσουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί γι αυτούς έρχεται η κοπέλα και μας λέει ελάτε παιδιά να περάσετε όλοι μαζί να σας δει η κυρία...………. σας περιμένει. Μας πηγαίνει στο γραφείο της (να ντρέπεσαι να πατήσεις που λέει και η μάνα μου) χτυπάει την πόρτα ανοίγει και στην θέση της διευθύντριας καθόταν...……...η κυρία του λεωφορείου. Μας κοιτάζει έναν έναν (εκεί οι μαγκιές κόπηκαν) και λέει σε μένα. Εσύ μένεις και πας στην κοπέλα στην είσοδο να υπογράψεις και να σου πει τι θα κάνεις. Οι υπόλοιποι καλή τύχη στην επόμενη θέση σας. Άτομα που δε σέβονται δεν έχουν καμία θέση εδώ μέσα. ΧΑ (είμαι χαιρέκακος; θέλω γνώμες)
4
 
 
 
 
σχόλια
Εμένα μου έχει τύχει. Ακόμη και αν είναι ψεύτικη η συγκεκριμένη εξ. , έχω ακούσει τσογλανακια να σχολιάζουν ανθρωπο στο μετρό (όχι για κιλά, για εμφάνιση γενικότερα , αυτά τα αστεία που λένε μεταξύ τους και καλά αρκετά δυνατά ώστε να τα ακούσει ο άλλος)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon