ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.7.2019 | 22:40

Ρε Κάνε μου την χάρη!

Εκπαιδεύω το κυνηγόσκυλο μου να κάθεται καλά στην διάρκεια της βόλτας όσοι γνωρίζουν από σκυλιά ξέρουν και τη διαδικασία.. τραβάει σταματάς τον βάζεις να κάτσει δίπλα σου και δεν προχωράς μέχρι να ηρεμήσει αν προσπαθήσει να φύγει προφανώς δεν τον αφήνεις για να καταλάβει ότι εσύ κάνεις κουμάντο.Και έχω τον κάθε μαλακά να μου κάνει επίδειξη του πως να εκπαιδεύσω το σκυλί μου "πάρε ένα μικρότερο να μπορείς να το κουμανταρεις" "μηβ τον βγαζειε αφου δεν καθεται καλα" " μην του φέρεσαι έτσι (αναφερόταν που το μαλωσα που πήγε να με τραβήξει στο δρόμο εξαιτίας μιας ενδεχόμενης έντονης μυρωδιάς που του τράβηξε την προσοχη)" μάλιστα η ίδια που μου είπε αυτο με αποκάλεσε πιο ζώο από το ζώο οταν της ειπα να μην μου λέει πως να εκπαιδεύσω το σκυλί μου..Ρε κοιτάτε την δουλειά σας γαμώτο μια ρημαδοεκπαιδευση προσπαθώ να κάνω καθίστε στα αυγά σας πια.
4
 
 
 
 
σχόλια
Να μαζευετε τα σκυλια σας. Να τα εχετε κολλημενα διπλα σας με λουρι. Ειδικα αυτα τα μεγαλα να τα βαζετε και φιμωτρο. Επειδη σου ηρθε εσενα να παρεις ενα θηριο δεν φταινε οι υπολοιποι. Δεν μισω τα σκυλια αλλα ειδικα με τα μεγαλα θελω να ειμαστε μακρια και αγαπημενοι.
Δεν καταλαβα οτι το εχει χωρις λουρί παντως. Ισα ισα για να λεει "τραβαει" εγω καταλαβαινω οτι κανονικα με λουρι το εχει ο ανθρωπος το σκυλι του. Οσο για το φίμωτρο, απ οσο γνωριζω, μονο σε εσωτερικούς χωρους πρεπει να φοράει συμφωνα με το νομο. Δεν είμαι σιγουρη βεβαια γι αυτο που λεω. Δε σημαινει οτι ενα μεγαλόσωμο σκυλι είναι κ επιθετικό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon