ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.7.2019 | 05:10

Που είσαι ;

Θέλω να ερωτευτώ να αγαπήσω να κάνω όνειρα και σχέδια με κάποιον... τόσο μόνη μου! Ξέρω ότι είμαι όμορφη κοπέλα τ βλέπω μ το λένε αλλά κανένας δεν μ συγκινεί! Οι άντρες ποια είναι όλη μέρα στο ινστα και απλά προσπαθούν να βγάλουν όσα πιο πολλά like γίνεται... είμαι 27 ετών και νιώθω ότι θα γεράσω μόνη μ
11
 
 
 
 
σχόλια
Η ομορφιά είναι καλή για μερικά ραντεβού και λίγο σεξ αν θες, αλλά για σχέση απαιτούνται και χρειάζονται άλλα πράγματα. Αν βέβαια αυτό έχεις κι αυτό σε νοιάζει και στους άλλους, λογικό να μην βρίσκεις κάτι να σε γεμίζει.
Έχεις δικιο Σνουπάκο, τα λέω γιατί στο βάθος την φθονώ. Αμ πως. Και το άλλο που θα πω ότι στα 27 δεν είσαι και τόσο μικρή για να μην έχεις απομυθοποιησει 2-3 πραγματάκια και να εμβαθύνεις σε άλλα 2-3 από φθόνο θα είναι.
Παιδί μου αν κρατούσαμε αρχείο θα είχαμε μαζέψει τώρα καμιά πεντακοσαριά Εξ τύπου "είμαι όμορφη, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ εντωπωσιακή αλλά δεν με φλερτάρουν/με θέλουν μόνο για σεξ" και λοιπά. Για όνομα. Αυτό περί φθόνου έχει γράψει. Δεν τολμάς να πεις ότι απεχθάνεσαι τις σαρανταποδαρούσες, τσακ πετάγεται ο άλλος και σου λέει ότι ΖΗΛΕΥΕΙΣ επειδή σου λείπουν 38 πόδια.(:
Οι άντρες ποια είναι όλη μέρα στο ινστα και απλά προσπαθούν να βγάλουν όσα πιο πολλά like γίνεται. Πηγή: www.lifo.grαναθεώρησε τα γούστα και τις παρέες σου, το τι σε ελκύει και που το ψάχνεις γενικά.. αν σου αρέσουν οι τυπικοί μετροσέξουαλ τύποι πχ προφανώς αυτοί θα είναι όλη μέρα στο ινστα, αλλά το ινστα δεν είναι ο κόσμος όλος. Υπάρχουν όμορφοι άνθρωποι που δεν δίνουν δεκάρα για το ινστα, ζουν εκεί έξω.
27 χρονών είσαι, ξύπνα! Όλη η ζωή μπροστά σου είναι! Έχεις τα νιάτα σου! Είναι σπουδαίο αυτό! Σιγά που θα γεράσεις μόνη σου! Να περνάς καλά και να έχεις τα μάτια ανοιχτά. Υπάρχουν ενδιαφέροντες άνθρωποι τριγύρω. Δεν ασχολούνται όλοι οι άντρες με ινστα.
Γνώμη μου είναι ότι αν και υπάρχουν άντρες σαν αυτούς που περιγράφεις, σίγουρα δεν είναι όλοι έτσι. Θα σε συμβούλευα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το φλερτ και τις συναναστροφές σου με το αντίθετο φύλο και όλα θα πάνε καλά. Ειλικρινά καταλαβαίνω απόλυτα το άγχος σου, αλλά ρεαλιστικά αν το κυνηγήσεις, θα βρεις σύντροφο. Άρχισε να συχνάζεις στα κατάλληλα μέρη, όπως κάποια δραστηριότητα, κάποιον σύλλογο και κάνε εσύ την πρώτη κίνηση. Πλησίασε κάποιον και συστήσου ζήτα άπο κάποιον να βγείτε! Τόλμησε το και σου εγγυώμαι ότι θα βρεις αυτό που θες.
Scroll to top icon