ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.7.2019 | 00:01

Ας μην ξεχάσουμε..

Πέρασα σήμερα από το Νέο Βουτζά. Όλα έχουν μείνει εκεί να θυμίζουν το τι συνέβη πέρυσι. Καμμένα δέντρα, σπίτια.. Ένιωσα να σφίγγεται το στομάχι μου. Πόσο φόβο ένιωσαν όλες αυτές οι αθώες ψυχές που χάθηκαν; Είναι τόσο κρίμα. Λυπάμαι τόσο πολύ..
4
 
 
 
 
σχόλια
να ανάβουμε κεράκι για όσους φύγαν και να γίνετε κάποιο ευχελαιο για τις ψίχες αυτές και για την μάνδρα ατικησ που πνίγηκαν τόσοι ανθρωποι μην το ξεχνάμε.
Απ' τις χειρότερες εικόνες η καμμένη γη, τα δέντρα, τα σπίτια. Σκηνικό πολέμου. Δυστυχώς θα πάρει πολλά χρόνια να γίνουν όλα όπως πριν. Οι ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν όμως δεν γυρίζουν πίσω, όσα δέντρα και αν φυτευτούν και όσα σπίτια και αν χτιστούν.
Πέρασα και εγώ πριν μια εβδομάδα και ξέσπασα σε κλαμμάτα όταν αντίκρυσα τα σπίτια και τα δέντρα... Μου ήρθαν εικόνες απο τις ειδήσεις τότε,απο βιντεάκια απο τσ σκηνικά όταν πήγαμε να δώσουμε πράγματα και δεν άντεξα!Πόσο χαμένοι πήγαν αυτοί οι άνθρωποι Θεέ μου! Τελείως άδικα πραγματικά...
Scroll to top icon