ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.7.2019 | 09:54

Μπερδεμα

Γνώρισα κάποιον και αφού με φλέρταρε και με φίλησε ,μου είπε ότι έχει εδω και λιγους μηνες κοπέλα. Εντάξει, δεν τον ερωτεύτηκα για να πληγωθω αλλά απογοητεύτηκα. Τώρα ζητάει να βρεθούμε. Αυτός ο άνθρωπος μου βγάζει κάτι το ερωτικό, θα ήθελα να κάνω κάτι μαζί του.. ομολογω πώς δεν εχω τύψεις για την κοπέλα. Ναι ξερω, καρμα is a bitch..και εγω μαζι σας, ήμουν τόσο ηθική όλα αυτά τα χρόνια αλλά έξω από τον χορό. Θέλω μόνο μια νύχτα μαζί του. Με έχει ξενερώσει το ότι μου είπε ψέματα και γενικά το ποσό αναξιόπιστος είναι.. θα πέσει φωτιά να με κάψει.
9
 
 
 
 
σχόλια
Αρα στην ουσία λες οτι δικαιούσαι κατα καποιον τροπο μια "ανηθικότητα" μιας κ υπήρξες "ηθική" τοσα χρονια. Ρωτάω βεβαια εγω: μήπως αυτη η ηθικοτητα ηταν επιφανειακή? Θελω να πω, αν τοσα χρονια δε βρέθηκε κπ δεσμευμένος που να τον γουστάρεις (επομενως ποτε στην ουσία δεν τεθηκε θεμα ηθικοτητας) αρα μιλαμε για ηθικοτητα εκ του ασφαλούς, σωστα? (που μεταξυ μας κοπελιά ετσι την κόβω τη δουλειά να εγινε!). Σα να ανοίγεις το ψυγειο (το οποιο έχει μονο φρούτα) να τρως ενα φρούτο κ να νοιώθεις δυνατη που δεν εφαγες παγωτο. Κάθε μερα αυτο. Κ οταν τελικα έχει παγωτο το ψυγειο εσύ να φας με τη δικαιολογία οτι τοσες μερες δεν εφαγες.... Με πιανεις αγαπουλα? Με πιανεις.
Καλά εννοείται πως είναι αυτό..Και βασικά η τύπισσα μεγάλη καργιολα φαίνεται να είναι, ειδικά όταν λέει ότι δεν έχει τύψεις..απλά περιμενε πότε θα έχει παγωτό το ψυγειου
Προσωπικα δε δηλώνω τίποτα Ανία μου. Απλα αξιολογω αυτο που διαβαζω οπως αντίστοιχα θα κάνει κάποιος κ σε μενα. Ειτε ειναι θετική ειτε αρνητική η αξιολόγηση του.
Scroll to top icon