ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.7.2019 | 09:18

29 και ακομα μονος

Ειμαι πλεον στα 29...εχω βρει δουλεια αλλα στο θέμα σχεσεων ειμαι πισω.... Δεν εχω κοπελα(ορεξη για σεξ παρα πολυ) και αυτο με ρίχνει είναι η αληθεια αν και το δουλευω με επιτυχία θα ελεγα. Το θέμα είναι ότι δεν εχω αυτο που λενε εμφυτο χιουμορ... αλλα θα μου πειτε ολοι όσοι έχουν σχεση το έχουν; Οποτε σε συζήτηση με έναν φιλο μου μου ειπε το εξής... Βρες μια καλη κοπελα και κοιτα να εισαι καλος για να την κρατησεις κιολας. Το καλη κοπελα θα μεταφράζεται φυσικα σε κοπελα που δεν θα μου αρεσει κατα πασα πιθανότητα. Δηλαδή να βρω εγω μια κοπελα και να συμβιβαστώ σαν καλο παιδάκι... χα χα χα Να σημειωσω οτι μπορω να βρω αλλα οχι αυτες που μου αρεσουν... Τι να κάνω να συμβιβαστω; Να συνεχισω να ψαχνω; Ειμαι και ποιο εσωστρεφης χαρακτήρας και ουσιαστικά φλερτ παιζει ποιο πολυ στο χωρο δουλειας οπου εχει πολλες κοπελες.... Ακουω γνωμες σκεψεις κριτικεςΝικος 29 χάρηκα εκ των προτερων:)
3
 
 
 
 
σχόλια
Προφανως κοιτας τις πολυ ωραιες. Αλλα αυτες δεν σε βρισκουν ομορφο, δεν εχεις αερα, δεν εχεις αρκετο πλουτο, δεν εισαι χαρισματικος. Ε, τοτε θα μεινεις μονος σου. Αποδεξου το και να ειναι καλα η παλαμη σου. Εδω θα ειμαστε να μας λες τα επομενα χρονια ποσο μονος σου αισθανεσαι.
Κι ωστόσο, εξαρτάται από τον ίδιο. Η χαρισματικότητα και η άνεση καλλιεργούνται εάν το βάλει στόχο. Ο πλούτος αποκτιέται, ενώ δεν είναι μόνο το χρήμα που μετρά, μα περισσότερο η φιλοδοξία και η διάθεση του εξομολογούμενου να νιώθει πετυχημένος.Είναι καλό γνώρισμα η επιλεκτικότητα, αρκεί να είναι και ο ίδιος απαιτητικός από τον εαυτό του. Ο εξομολούμενος μοιάζει να ξέρει τι ζητάει και να έχει και το γνώθι σαυτόν. Το "φάουλ" είναι που συνδέει την καλοσύνη ως γνώρισμα των μετριοτήτων μόνο.
Δεν καταλαβαίνω γιατί η "καλή κοπέλα" ταυτίζεται με "βαρετή κοπέλα" για σένα. Ίσα-ίσα, πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες εκεί έξω, που είναι όμορφες, ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, με αυτοπεποίθηση και με στάνταρ, που, ωστόσο, ψάχνουν κάποιον με αξιοπρέπεια, χιούμορ και επίσης ενδιαφέροντα και στόχους στη ζωή, ψάχνουν να προσφέρουν και να δεχθούν στοργή και φροντίδα. Το να είναι κάποιος "καλός" δεν σημαίνει ότι είναι το μόνο του προτέρημα, ότι είναι σαν "ασπόνδυλο" χωρίς χαρακτήρα.Επίσης, υποψιάζομαι ότι, όντας εσωστρεφής εσύ ο ίδιος, ψάχνεις μία κοπέλα που να είναι λίγο πιο επικοινωνιακή και ενεργητική από σένα. Σίγουρα δεν θα τα βρεις με μία, αυτό που λένε, "party animal," μα θα ήθελες κάποια που να λάμπει, να είναι εντυπωσιακή και να τη θαυμάζουν. Ίσως γι' αυτό να αμφιβάλεις ότι θα βρεις μία τέτοια. Μην αμφιβάλεις και μη συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο από τα στάνταρ που έχεις. Αρκεί να μην κάνεις λάθος συνειρμούς. Η αναμονή και η προσδοκία θα σε αποζημιώσουν!
Scroll to top icon