ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.7.2019 | 00:53

αυτά που αισθάνομαι..

νιώθω μόνη, όλοι με αφήνουν και δεν ξέρω τι κάνω λάθος. Πράγματι δεν ξέρω δεν το λέω απλά να με λυπηθείτε, δεν ξέρω τι κάνω λάθος στις σχέσεις μου με τα αγόρια. Το πράγμα έχει ως εξής ξέρω πως ενθουσιάζονται στην αρχή μαζί μου,τολμώ να πω πως μέσα σε όλα με θεωρώ μια αρκετά ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, η εμφάνιση μου είναι η εμφάνιση μιας δεν θέλω να πω τυπικής αλλά μιας αρκετά όμορφης κοπέλας. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι διαθέτω ένα κάποιο "πακέτο". Τι συμβαίνει όμως και πήρα το θάρρος να το πω μέσω μιας εξομολόγησης που διάβασα πριν λίγο και με προβλημάτισε νομίζω πως δεν κάνω "καλό μάρκετινγκ" στον εαυτό μου, προσωπικά το έλαβα όπως το σχόλιο της *λόλι λο* μου άρεσε πολύ η άποψη της στο θέμα γιατί πράγματι τo μόνο που μπορείς να κάνεις με τα σόσιαλ είναι τα εκμεταλλευτείς σωστά. Δείχνοντας τα ενδιαφέροντα και την αισθητική σου σίγουρα θα προσελκύσεις άτομα. Είμαι 19 και εδώ και τρία χρόνια δεν ανεβάζω τίποτα εκτός κάποια στόρι που και που, δεν έχω παράπονο στο ότι δεν με πλησιάζουν έχω παράπονο στο ότι δεν μένουν... έρχονται και φεύγουν.. δεν κρατάει ποτέ πολύ.. και ίσως να μην κρατάει γιατί δεν διατηρώ το ενδιαφέρον στον άλλον... μόλις που βγήκα από άλλη μια κακή εμπειρία. Ο τύπος μου έκανε ghosting, στην αρχή θυμός " και ποιος είσαι εσύ" κι "ποια είμαι εγώ" και τέτοια ξέρετε, είναι αυτά που είσαι απλά θυμωμένος, τώρα έρχεται η αποδοχή του ότι δεν θα μιλήσουμε πάλι. Ξέρετε είναι περίεργο... είμαι ιδιαίτερα συναισθηματικό άτομο, νιώθω έντονα και μου άρέσει αυτό βέβαια σε καταστάσεις όπως και τώρα λίγο πέφτω όπως θα φαντάζεστε.. δεν είναι ότι ο τύπος ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα αλλά δεν μου βγάζει νόημα να περνάς τόσο όμορφα με κάποιον και ξαφνικά να εξαφανίζεσαι, ίσως είμαι και αρκετά ντόμπρο άτομο για να το καταλάβω αυτό. Θα ήθελα την άποψη σας αν έχετε κάτι μου πείτε, είμαι λίγο άσχημα και ίσως θα με βοηθούσατε αν είχατε περάσει κάτι παρόμοιο μερικοί :)
3
 
 
 
 
σχόλια
οι σχεσεις στις μέρες μας έχουν γινει επιφανειακες και σύντομες με ημερομηνία λήξεως σύντομη γιαυτο δε φτουρα κατι . όταν δε υπάρχουν γερεσ βασεις στισ σχεσεις η τε τισ φιλικές η τε τις ερωτικές τοτε που να στηριχτεί το οικοδόμημα ???
Είμαι κοπέλα στην ηλικία σου και θα σου πω τι παρατηρώ εγώ. Αν είσαι εμφανισιακά από μέτρια και πάνω και μάλιστα έχεις και έναν ενδιαφέρον χαρακτήρα, πάντα θα έχεις παρά πολλές επιλογές, αλλά όχι απαραίτητα καλές. Ο άντρας που θέλει κάτι χαλαρό, θα προτιμήσει την όμορφη και ενδιαφέρουσα από την λιγότερο ενδιαφέρουσα. Τα στοιχεία που έχεις είναι καλά και για νέους ξεπετες και για σχέση λοιπόν. Εδώ έρχεται το η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται... Αν δεν βλέπεις τον άλλον να καίγεται από την αρχή θα λακίσει σύντομα. Για να είσαι σίγουρη ότι κάποιος σε θέλει κάνε το δύσκολο. Δεν εννοώ να το παίξεις δύσκολη, αλλά να ζητήσεις από αυτόν κάτι. Πχ να του πεις να πάτε εσύ πρώτη βόλτα να δεις αν θα κάνει χρόνο και μάλιστα άμεσα, η όταν θα είστε στην αρχή της σχέσης να του ζητήσεις να έρθει στην παρέα σου, ζητά μια μικρή χάρη να δεις κατά πόσο θα νοιαστει να σε βοηθήσει και θα έχεις γρήγορα απάντηση.
Scroll to top icon