ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.7.2019 | 03:31

Νιώθω χάλια ...

Γεια σας , ειμαι 20 χρόνων μια ζωή με κοροειδευαν για τα κιλά ... έχασα κάποια κιλά θεωρούμε φυσιολογική αλλά εγω θέλω να ειμαι skinny ... όλες στα περιοδικά ειναι τόσο όμορφες και ψηλες δεν θέλω να βγω στην παραλία δεν θέλω να βλέπω κανέναν θέλω να ειμαι μονη δρν θέλω να μιλάω στο τηλ τίποτα δεν θέλω ! Μόνο να κοιμάμαι και να τρώω ... και με χίλια δυο οικογενειακά ζητήματα ... ο πατέρας μ να νοσηλευτε οικογενειακά χρέη ... δεν αντέχω άλλο .. όλοι κάνουν τα μπάνια τους και παίρνανε τέλεια και εγω ειμαι μονη και μίζερη χωρίς φίλους .. καλε για γκόμενο δεν το συζητώ ... αυτά ...
4
 
 
 
 
σχόλια
Προσπαθησε να γυμναστεις. Εισαι πολυ νεα για να πετυχεις αλλαγες στο σωμα σου. Skinny ειναι δυσκολο να γινεις γιατι προφανως δεν εχεις τετοιο σωματοτυπο. Στα περιοδικα, insta κλπ πεφτει απιστευτο ρετους. Φτιαξε τον εαυτο σου οπως μπορεις. Μην αφηνεις τα χρονια να περνανε. Ειμαι καμμενος απο αυτα που σκεφτεσαι.
Περαστικα στον πατερα σου και γρηγορη αναρρωση ευχομαι.Δες τι εχεις πρωτα και οχι τι δεν εχεις. Απ αυτα που εχεις πρεπει να παρεις δυναμη.Οι εικονες που βλεπεις στα περιοδικα και στα social ειναι επεξεργασμενες, οι περισσοτερες. Κοιτα να διατηρησεις οτι εχασες, να τρως σωστα κυριως. Ασε τα skinny.Δουλεψε το λιγο με τον εαυτο σου, κανε πραγματα για σενα και οταν θα αρχισεις να νιωθεις καλα μεσα σου θα το περασεις αυτο και στους αλλους. Μην μιζεριαζεις βρε παιδι μου, και ειδικα στον πατερα σου τωρα που νοσηλευεται, να σαι βραχος διπλα του να περνει και αυτος δυναμη.
Φίλη μου δεν είσαι ούτε πολύ μεγάλη ούτε παιδάκι. είσαι όμως αρκετά ώριμη νοητικά να αντιληφθείς ότι είναι πολύ ξεπερασμένο να γκρινιάζουμε για τα μοντέλα των περιοδικών και του ινσταγκραμ. Άσε την μόδα, οι έξυπνοι άνθρωποι δεν είναι της μόδας (εκτός αν όντως νιώθεις ωραία με αυτό που προβαλει η μόδα ). Δεν αρέσουν σε όλους οι παχουλες δεν αρέσουν όμως και σε όλους οι skinny. Το μόνο που αρέσει σε όλους είναι η αυτοπεποιθηση. Είχα γνωστή μου που δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο με βάση τα πρότυπα και μια άλλη που ήταν ακριβώς όπως τα πρότυπα. Λοιπόν η δεύτερη ήταν τόσο απαρατήρητη γιατί δεν τολμούσε ούτε να κουνήσει το δαχτυλάκι της χωρίς αμφιβολία. Ενώ η πρώτη ήταν στα μάτια του κόσμου η ωραία, η 'διάσημη' , η θέλω να της μιλήσω. Δεν λέω ότι συμφωνώ με το παραπάνω, σκοπός είναι να μην διαχωριζουμε τους ανθρώπους, αλλά η αυτοπεποιθηση είναι σπουδαίο προσόν του ανθρώπου και την περνάει και στους άλλους για εσενα. Σίγουρα θα έχεις και εσύ ένα τέτοιο παράδειγμα στον περιγυρω σου έστω ένα. Ακομα και εμένα μου έχει συμβεί, είχα κομπλεξ για ένα σημείο του σωματος μου που μιας φίλης μου το είχαμε ακριβώς ίδιο. Εγώ που γκρινιάζα ότι είναι χάλια οι άλλοι μου το επιβεβαιωναν. Η άλλη που έλεγε είμαι μια χαρά δεν της έλεγαν τίποτα. δοκιμασετο θα με θυμηθείς. Ελπίζω να σε κάλυψα στο κομμάτι της αυτοπεποιθησης/εκτιμησης. Καλά έκανες και εχασες κάποια κιλά γιατί όταν τίθεται θέμα υγείας όλα τα άλλα είναι βλακιες αλλά σε παρακαλω βγαλτο από το μυαλό σου θα το καταλαβεις μια μέρα. είσαι νέα είσαι ωραία ο μεταβολισμός σου δουλευει τέλεια αν γουστάρεις να χασεις κι άλλα, έχεις ζωή μη μιζεριαζεις για βλακιες . Τώρα το άλλο θέμα το οικογενειακό να σου πω ότι αν νομίζεις ότι μόνο εσύ έχεις τέτοια θέματα είσαι το λιγότερο γελασμενη. Κατά τύχη έχω κάποιο παρόμοιο θέμα. Επίσης διακρίνω ότι σε έχει καταβάλει το μικρόβιο του όταν είμαστε στεναχωρημενοι νομίζουμε ότι όλοι οι άλλοι είναι χαρουμενοι. Είναι σκληρή η ζωή φίλη για ολους ,μη βλεπεις μονο τι βαζουν στα σοσιαλ μιδεα, με μπανακια και ετσι, ειναι η επιφάνεια μονο, τι θα βαλουν??Το προβλημα ή το μπανιο?? Σκεψου λιγο πριν γραψεις βρε φιλη..αλλά να θυμάσαι δεν είσαι σε ένα κρεβάτι του νοσοκομείου αυτή τη στιγμή, δεν γίνεται πόλεμος εκεί που είσαι, έχεις ένα ποτήρι νερό..
Scroll to top icon