ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.7.2019 | 09:39

Ερώτηση

Εσεις οταν έχει γενεθλια η σχεση σας,προθυμοποιειστε να του παρετε καποιο δώρο;Να του παρετε έστω μια τουρτα ή ενα γλυκό που να έχει πανω ενα κερακι;Εστω κατι που να δειχνει ενδιαφέρον.Γενεθλια ειναι αυτα μια φορά το χρόνο.Γιατι εμένα δεν ενδιαφερθηκε να μου πάρει ουτε οδοντογλυφίδα που λένε.
5
 
 
 
 
σχόλια
Θεωρώ ότι μια ζεστή αγκαλιά, ένα φιλί, όμορφα λόγια βγαλμένα από τη καρδιά, ένα ταπεινό λουλουδάκι δεν θα κοστίσει τίποτα σε κανέναν. Άσε τις τούρτες και τα δώρα στην άκρη. Αν υπάρχει άνεση οικονομική και για κάτι πιο ακριβό είναι επίσης ωραίο, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Αν πιάνουν τα χέρια σου και ασχολείσαι με τη τέχνη μπορεί και με απλά υλικά να φτιάξεις θαύματα. Μερικοί όμως ούτε καν θυμούνται ότι γιορτάζει ο άλλος.
Φυσικά και μία χειρονομία χρειάζεται, τα γενέθλια είναι ιδιαίτερη γιορτή και μία πολύ καλή αφορμή για να καταπλήξεις το έτερόν σου ήμισυ και να του προσφέρεις όμορφες στιγμές που θα μείνουν. (Και, φυσικά, δεν έχει σημασία αν τα γενέθλια τα έχει ο άνδρας ή η γυναίκα, επειδή και η γυναίκα μπορεί να φέρει συμβολικό δώρο ή τούρτα στον άνδρα. Το διευκρινίζω επειδή πολλές συνομήλικές μου πιστεύουν λανθασμένα ότι "η γυναίκα δεν οφείλει τίποτα," οπότε είναι μόνο αποδέκτρια δώρων και χειρνομιών.)Αν η σχέση σας δεν ενδιαφέρθηκε να προσφέρει τίποτα, μην περιμένετε να σας χαρίσει δώρα ή στιγμές σε άλλες μέρες. Ίσως υποδεικνύει μιζέρια, έλλειψη φαντασίας και, το πιο πιθανό, να μην σας υπολογίζει.
πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις έχεις και εσύ χαλάρωσε λίγοξεκινάς με το κάτι τίς, μετά πάς στο γλυκό, μετά τούρτα, να έχει και κεράκι ... να ανοίξει και σαμπάνια ? να είναι και τριώροφη ?μήπως έκανε κάτι διαφορετικό απο αυτό που έχεις στο μυαλό σου αλλά δεν το πήρες χαμπάρι ?καμιά φορά και ένα γλυκό φιλί φτάνειαπο την άλλη μπορεί να απλά να μήν έχει καταλάβει οτι έχετε σχέση ...
Scroll to top icon