ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.7.2019 | 12:48

Bullying 7

Παιδιά αυτό ήταν. Όλες οι προσπάθειες που έκανα έπεσαν στο κενό. Συναντήθηκα σήμερα με τα ανώτατα στελέχη της εταιρείας και μου είπαν ότι παρόλο που υπάρχουν άτομα που έβλεπαν το συνέβαινε, δε μπορούμε να το πάμε ‘παραπερα’ γιατί δεν έχω αρκετά στοιχεία! Τι εννοούν μ αυτό; Ότι εγώ δεν έκανα τίποτα για να σταματήσω αυτή τη συμπεριφορά. Ότι δηλαδή δεν την έπιασα να της μιλήσω. Ναι μεν πήγα στο διευθυντή και ελεγα τι συνέβαινε, αλλά γενικά η δίκη μου στάση ήταν ‘παθητικη’. Έπρεπε να την πιάσω και να της πω ότι πρέπει να αλλάξει συμπεριφορά. Ίσως έχουν δίκιο. Ίσως το να κάθομαι να υπομένω, ήταν χειρότερο. Αυτό που ξέρω είναι ότι νιωθω αηδιασμένοι και μου έρχεται εμετός με το που βλέπω τα μούτρα τους. Αύριο δίνω την παραίτηση μου.
5
 
 
 
 
σχόλια
Και πολυ το άργησες!Ξερω υπαρχει και η γνωμη που λεει να μη τα παρατησεις αλλα εγω λεω φυγε να βρεις την υγεία σου!Απο το να πηγαίνεις στη δουλεια καθε μερα καταναγκαστικα και με πονοκεφαλο για το τι θα αντιμετωπισει, μαζεψε τα και φυγε!Δεν γινεται να ειμαστε παντα νικητές!
Τώρα θα έγραφα κατεβατο μιας και εργάζομαι σε άκρως ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον, όπου οι συμπεριφορές αυτές είναι καθημερινό φαινόμενο και φτάνουν μέχρι και σε "τυχαία" σπρωξιματα και καψωνια σε καθε φιλοδοξο νεοεισερχομενο.Θα αρκεστώ ομως μονο να σου γράψω να παραιτηθείς για να ηρεμήσεις ψυχολογικά. Πρώτη προτεραιότητα έχει η υγεία μας. Σε μεγάλες εταιρίες με χαλαρή ιεραρχία (οπου πολλοί προσπαθούν να επιβληθούν και η καθεμια τη βλεπει αφεντικό) ή/και όπου η διοίκηση δεν έχει ικανότητες να μανατζαρει μεθοδικά το προσωπικό, παρατηρούνται αυτά τα φαινόμενα. Για να μπορείς να ανταπεξέλθεις σε τέτοιες καταστάσεις απαιτείται πρώτον αναισθησία και δεύτερον μεθοδευμένες κινήσεις. Κανένας δε θα σου συμπαρασταθει ή θα μπει μπροστα για εσενα ,γιατί διακυβεύονται πολλά. Το μόνο που έκανες ήταν απλώς να αυτοθυματοποιηθεις...Την επομενη φορά θα ξέρεις καλύτερα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί παρατεισαι. Αυτό το άτομο μετά από όλο αυτό θα κόψει αέρα. Αλλά κ να συνεχίσει (που δεν νομίζω), μπορείς να απαντήσεις αναλόγως. Κράτα την απαραίτητη επικοινωνία για τη δουλειά, μαζί της.Μην παραιτηθείς. Έστω και αν σε απολύσουν σε λίγο καιρό. Δείξε πυγμή. Βούδας! Τουλάχιστον δεν θα έχεις παραδώσει τα όπλα και θα πάρεις τη σχετική αποζημίωση και το Ταμείο ανεργίας. Μα έστω και για το γαμωτο, δεν θα έφευγα. Εδώ σε θέλω!
Σύμφωνος με το να παραιτηθείς αλλά ΑΦΟΥ έχεις τουλάχιστον βρεί κάτι να κάνεις έστω και προσωρινά μέχρι να βρείς την επόμενη κανονική δουλειά. Αν παραιτηθείς τώρα , έχουν κερδίσει "αυτοί", έχεις χάσει εσύ.
έχεις δίκιοφαντάζομαι ότι θεώρησαν πιο απαραίτητο στην επιχείρηση τον κακό υπάλληλοεπίσης η συμπεριφορά του μπορεί να τους ήταν χρήσιμη για να κάνει την βρώμικη δουλειά σε πράγματα που εκείνοι δέν ήθελαν να έχουν σχέση.μιά τέτοια επιχείρηση που λειτουργεί με πρακτικές εκφοβισμού και αναξιοκρατίας καθόλου ζηλευτή δεν είναι.πάμε για τα επόμενα ! καλή τύχη
Scroll to top icon