ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.7.2019 | 18:41

Λίγη απαγοητευση

Είμαι 34 αλλά είμαι τόσο ευαίσθητη.. στεναχωριεμαι και όλα τα υπεραναλυω. Πώς μπορώ να το αλλάξω αυτό; Ειδικά με το τομέα σχέσεις έχω παιδευτει πολύ και συνέχεια αποτυγχάνω.. τι λάθος κάνω; Ίσως επειδή εκδηλώνομαι πολύ εύκολα στις αρχές; Δεν ξέρω..
4
 
 
 
 
σχόλια
Η ευαισθησία (το να σε αγγίζουν τα ερεθίσματα) δεν αλλάζει, είναι χαρακτηριστικό τουχαρακτήρα. Μην το μπερδέψεις με την θυματοποίηση και την κλάψα όμως, οι πραγματικά ευαίσθητοι δεν κλαψουρίζουν.Την υπερανάλυση θα την ξεπεράσεις όταν συνειδητοποιήσεις ότι δεν είναι οι σχέσεις στο πεδίο ελέγχου σου: it takes two.
φιλαρακι νασαι ο εαυτος σου μην κοιτας να κάνεις τα κέφια των άλλων !! ενοχλεις κανεναν ??προσβαλες εθιξες αδίκησες ??? θα απολογισε γιατι φερεσε φιλικα στον αλον ??? νασαι ο εαυτοσ σου κι σοποιον αρεσεις !! θα σε πλισιασουν αυτοι που ειναι στο ιδιο στιλ !! οι αλλοι ουσττττττττττττττττττ
Kαι εγώ είμαι υπερβολικά ευαίσθητη και δεν το λέω με την έννοια ¨"της καλής και αγνής ψυχής" για να δειχτώ. Είμαι 20, δεν ξέρω πολλά, αλλά θα σου πρότεινα να εκδηλώνεις νωρίς την ευαισθησία σου και να είσαι με άτομα που όχι μόνο μπορούν να την διαχειριστούν αλλά τους αρέσει κιόλας. Αυτά, φαίνονται εξαρχής δηλαδή το πόσο συναισθηματικά διαθέσιμος είναι ο άλλος κλπ κλπ. Να αναπτύξεις επίσης αν όχι την λογική σου, τουλάχιστον την πυγμή σου. Αν κάποιος σε κάνει στεναχωρημένη, να μην λές ότι φταίει που είσαι ευαίσθητη και να μην βγάζεις τον εαυτό σου υπερβολικό, να σηκώνεσαι και να φεύγεις.
Scroll to top icon