ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.7.2019 | 11:51

Γνωριμία

Τον έχω γνωρισει αλλά του έχω πει αρκετά ψέματα για μένα...Όχι για παράλληλη σχέση δεν εχω...αλλά για την ζωή μου την καθημερινότητα μου...φοβάμαι ότι εάν αποκαλυφθούν θα φύγει τρέχοντας γιατι θα με θεωρήσει ψεύτρα...Περιμένω hate από σας,αλλά εάν δεν έλεγα ψέματα για την ζωή μου δεν θα γινόταν κάτι μαζί του
10
 
 
 
 
σχόλια
Μονόδρομος η αλήθεια, αν θέλεις να προχωρήσετε. Θα την πεις, το οφείλεις και σε εκείνον και σε σένα. Τώρα αν θα σε συγχωρήσει είναι άλλο θέμα, ίσως ναι, ίσως όχι, σίγουρα θα κερδίσεις ένα μάθημα. Ξέρεις ποιο είναι αυτό; Να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και τους ανθρώπους. Έφτιαξες ένα θεώρημα ότι δεν είσαι ενδιαφέρουσα και πούλησες μια άλλη ζωή. Δεν τον εμπιστεύτηκες ότι θα σε θέλει όπως είσαι. Η χαμηλή σου αυτοεκτίμηση τα έκανε όλα σκατά. Μονόδρομος η αλήθεια, λυτρώνει ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Ψέμα = το άλλο άτομο δεν έχει γνωρίσει εσένα, αλλά ένα άλλο άτομο που αυτός νομίζει ότι είσαι εσύ. Άρα δεν συμπαθεί εσένα, αλλά κάποια άλλη. Το ξέρεις ότι αυτό έχει ημερομηνία λήξης, έτσι; Φυσικά και θα έχει κάθε δίκιο να φύγει τρέχοντας.
Μα είσαι ψεύτρα και καλά θα κάνει άμα φύγει τρέχονται και το "αν δεν έλεγα ψέματα για τη ζωή μου" κλπ είναι μαλακίες. Θα σου άρεσε να είσαι με έναν τύπο που λέει ότι είναι κάτι άλλο από αυτό που είναι πραγματικά; Γιατί βασικά δεν θα ήσουν μαζί σου θα ήσουν με εναν ηθοποιό. Αν εσυ τώρα αυτό το θεωρείς σχέση ή ωραίο ή οτιδήποτε, είσαι απλά ανώριμη μέχρι αηδίας. Όσο σκατά και να είναι η ζωή μας, ψάχνουμε τον άνθρωπο που θα μας αγαπάει και θα είναι δίπλα μας και για τα καλά και για τα σκατά. Αλλιώς δεν άξιζει. Αλλιώς είναι ψεύτικο.
"Περιμένω hate από σας" είσαι κάτω από 20, ελπίζω. Δούλεψε την αυτοεκτίμησή σου και αντί για ψέματα σκέψου που θες να βελτιωθείς και τι να βελτιώσεις.Α και σε παρακαλώ, κόψε τις χαζές εκφράσεις που παίζουν στα social, δεν φαίνεται κάνεις ψαγμένος αλλά ότι χαριστικά πέρασε το μάθημα της έκθεσης.
το ψεμα ειναι λαθος !!!!!! με ειλικρίνεια οταν μιλάς ειναι πιο καλο γιατι ξέρεις τοτε οτι ο αλλος σαγαπα αν ειναι γιαυτο που εισαι πραγματικά κι οχι για κάτι άλλο που δειχνεις !! τοτε εχει αξια :)
δεν μπορείς να ζεις μέσα στο ψέμα όμως, αν θες να προχωρήσει η σχέση θα πρέπει να είσαι ειλικρινής. Άσε που μετά θα λες όλο και περισσότερα ψέμματα για να μπαλώσεις τα προηγούμενα, στο τέλος δεν θα θυμάσαι τι είναι αλήθεια και τι όχι. Όσο το συντομότερο τόσο καλύτερα. Πολλές φορές η αντίδραση του άλλου δεν έχει να κάνει με το τι λες αλλά και με τον τρόπο που το λες. Απλα θέλει λίγο θάρρος, ελπίζω να το βρεις και να πάνε όλα καλα!
Καμία φορά τα ψέματα είναι ωφέλιμα αλλά όχι τραγικά πράγματα...Εσύ τι ειδους ψέματα είπες;Τύπου είμαι πλούσια και μένω σε βίλα;Τότε αργά η γρήγορα θα φανερωθείς...
Scroll to top icon