ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.7.2019 | 22:05

Μάντολες

Γνώρισα τον τύπο στον τσατ.Μιλάμε στη συνέχεια στο viber.Μου δίνει τα πλήρη στοιχεία του, μου στέλνει φωτογραφίες του(χωρίς να τα ζητήσω). Μου λέει ότι είναι ειλικρινής και δεν είναι σαν τους άλλους (δεν ρώτησα). Μου ζητάει φωτό να με δει, στέλνω μια, θέλει κι άλλες γιατί "δεν φαίνεται αυτή καλά". Του λέω ότι δεν ψήνομαι να ανταλλασουμε φωτογραφίες. Φαίνεται ότι είναι χρόνια μόνη γιατί είμαι αρνητική και δεν ξέρω πως γίνεται το φλερτ, λέει. Απαντώ λοιπόν πως το βαριέμαι αυτό το παιχνίδι, να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων, να ανταλλασουμε φωτό κλπ. Τότε ο τύπος, θεωρώντας ότι πήρε κάπως το πράσινο φως, μου στέλνει μια φωτογραφία το πουλί του και μου ζητάει να βρεθούμε στο αμάξι του ... Φλερτ και παπάρια μάντολες που λέει ο Γεωργιου. Ειναι σαν να πηγαίνεις στο σούπερ μάρκετ να αγοράσεις κοτόπουλο αλλά πρώτα γυροφερνεις τα ζαρζαβατικα, για να μην καρφωθείς ότι θέλεις το κοτόπουλο. Πες τι θέλεις εξαρχής, δεν είναι κακό. Κακό και χάσιμο χρόνου είναι όλες οι υπόλοιπες σάλτσες.
7
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό είναι νέα μόδα; Στέλνεις φωτός το μόριο σου και αν πληρεί τα κριτήρια η γκόμενα σου κάθετε; Αλήθεια τώρα υπάρχει τύπος που έχει ρίξει κοπέλα έτσι; Τεσπα, αν είχες χιούμορ έπρεπε να του έστελνες πίσω τη φώτο επεξεργασμένη σε faceapp με την επιλογή old..
Αυτά συμβαίνουν όταν η "γνωριμία" παραμένει για καιρό μόνο σε διαδικτυακό επίπεδο. Πίσω από ένα πληκτρολόγιο όλοι σχεδόν ξεφεύγουν και εκδηλώνουν συμπεριφορές που επιτάσσει η εποχή του ίντερνετ και των fast forward σχέσεων.Αν σε ενδιέφερε πραγματικά έπρεπε να κινηθείς να τον γνωρίσεις από κοντά.
Scroll to top icon