ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.7.2019 | 15:09

Απόσταση.

Η απόσταση που μπορεί να υπάρχει ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που δεν σκέφτονται το ίδιο, είναι πολύ χειρότερη από το να ζούνε 900 χιλιόμετρα μακριά ο ένας από τον άλλον. Πλέον αφήνω όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά αρκεί να βρω τον άνθρωπό μου. Δεν γίνεται να είσαι άσπρο μαύρο και να περάσεις έτσι την υπόλοιπη ζωή σου. Θέλω κατανόηση και σύμπνοια απόψεων, καλή χημεία στο σεξ, να μπορούμε να μιλάμε για διάφορα πράγματα και πάνω από όλα να γελάμε μαζί. Το θετικό όσο περνάνε τα χρόνια είναι ότι ξέρεις ακριβώς τι χρειάζεσαι και ποιός είσαι. Έχουμε όλοι αποδείξει ποιοί είμαστε γιατί κουβαλάμε ένα παρελθόν και μέσα από αυτό μπορείς να αξιολογήσεις τον άνθρωπο.
11
 
 
 
 
σχόλια
Δεν λέω ότι είναι το ιδανικό, ούτε ότι μπορεί να λειτουργήσει. Ότι η απόσταση δεν αποκλείει το πολύ καλό σεξ λέω.( Το ρομαντική είναι ένα από τα τελευταία επίθετα που θα να χαρακτήριζαν)
Δεν διαφωνώ ότι κάποιος μπορεί πράγματι με αλλάξει στην πορεία μιας σχέσης. Να πω όμως ότι πολλές φορές που ακούμε από τον ένα σύντροφο να λέει για τον άλλο ότι άλλαξε, στην πραγματικότητα καμία αλλαγή δεν έλαβε χώρα. Υπήρχαν σημάδια από τον πρώτο καιρό και το άλλο μέροςτης σχέσης, για λόγους που μπορεί να ποικίλουν, τα αγνόησε. Το βλέπω να συμβαίνει γύρω μου συχνότατα.
Συμφωνώ αλλα οχι για την απόσταση. Μπορούμε να γελάσουμε , να μοιράσουμε τα πάντα μ έναν άνθρωπο χωρις να σκεφτόμαστε ακριβώς τα ίδια. Αμα οι δυο ειναι ανοιχτοί, μαθαίνουν ο ένας απο τον άλλον. Η χημεία έρχεται απο μόνη της. Αμα σε τραβάει κάποιος/κάποια δυνατά, μην αρχίζεις να σκέφτεσαι μήπως ταιριάζετε η οχι... Ζήσε! Ζήσε τις 1000000 αισθήσεις που θα μπορέσεις να νιώθεις κοντά του είτε μαύρες είτε άσπρες . Ζήσε! Δεν χάνεις ποτε τίποτα
Scroll to top icon