ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.7.2019 | 01:23

Ξανά και ξανά μέχρι να πεθάνω.

Ποτέ δεν θα αφήσω να μου στερήσουν το όνειρο. Είμαι μεγάλη γυναίκα και ελπίζω ότι ίσως βρω έναν άντρα να ψάχνει και αυτός έναν άνθρωπο να πορευτεί τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του. Μπορώ και μόνη μου, δεν θα απελπιστώ αν μείνω μόνη. Αυτό που με απελπίζει είναι ότι μου κόβουν τα φτερά και με πιάνει το παράπονο δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουν αυτό. Δεν θέλω τρελά πράγματα, αλλά γνωρίζω άντρες που ό,τι και να πω αυτοί κάνουν σαν να είναι κάτι ακατόρθωτο και παράλογο. Δεν ξέρω αν έχουν εγκαταλείψει και περιμένουν να τους παρασύρω αλλά αυτό δεν θέλω ούτε μπορώ να το κάνω.Θέλω να ζήσω όχι να σπαταλήσω όλη μου την ενέργεια θέλω να παίρνω και να δίνω δύναμη, νιώθω ότι όσοι γνώρισα δεν έχουν ψυχή μέσα τους. Στη ζωή μου έζησα πολύ δύσκολα για πολλά χρόνια, υπέφερα πολύ αλλά πάντα ξανασηκωνόμουν. Ποτέ δεν έφτασα στο σημείο να μιλήσω για τα δικά μου σε κάποιον από αυτούς τους άντρες, πάντα για τα δικά τους λέγαμε. Τα δικά τους δύσκολα βιώματα, τα δικά τους βάσανα και τις δικές τους απογοητεύεσεις. Ούτε μια φορά τα τελευταία χρόνια δεν γνώρισα κάποιον που να επικεντρώθηκε σε μένα, να αφουγκραστεί τις δικές μου ανάγκες. Όλο αυτοί αυτοί αυτοί αυτοί αυτοί αυτοί αυτοί αυτοί. Τι πέρασαν πόσο βασανίστηκαν πόσο πόνεσαν πόσο απογοητεύτηκαν νιώθω πως θα τρελαθώ όσο τα σκέφτομαι. Δεν πιστεύω στην αγάπη ο ένας δεν πιστεύω στα θαύματα ο άλλος ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ε αι στο διάολο και μένα τι με θέλουν τους παρατάω και φεύγω όταν εξαντληθεί η υπομονή μου. Ένας είχε το θράσος να μου πει ότι το ήξερε ότι θα φύγω και ότι είμαι σαν τις άλλες. Σπάει η ψυχή μου από το άδικο του έδινα κουράγιο και δύναμη συνέχεια και συνέχεια και όταν αρρώστησε η ψυχή μου τον άφησα. Κάθε μέρα μου έλεγε ότι έχει κουραστεί από όσα έχει ζήσει και εγώ σκεφτόμουν τι να κάνω να βοηθήσω και τον παρηγορούσα. Είπα τι ωραία θα ήταν να ζούσαμε σε ένα σπιτάκι σε νησί και μου είπε ότι αυτά είναι όνειρα θερινής νυχτός. Γιατί το λεει αυτό, τα έβαλα κάτω για να του δείξω ότι μπορούμε να το κάνουμε αλλά αυτός έλεγε ότι δεν κάνει όνειρα. Αν δεν κάνει όνειρα δεν είναι για μένα αυτός ο άνθρωπος, αν δεν κάνει όνειρα ενώ βρήκε έναν άνθρωπο να τα μοιραστούνε όλα δεν τον θέλω. Θα περιμένω να συνέρθω και από αυτό θα πάρει χρόνο μπορεί και να μην συνέρθω ποτέ γιατί είμαι κι εγώ άνθρωπος και κουράστηκε η ψυχή μου. Αλλά αν τα καταφέρω και βρω πάλι μέσα μου την δύναμη θα προσπαθήσω ξανά και αν δεν τα καταφέρω θα ξέρω ότι προσπάθησα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Είναι πολύ δύσκολο από μια ηλικία και μετά κάποιος/α να ξεβολευτεί από την ρουτίνα του για να συμβαδίσει με τα όνειρά σου και αυτά που εσύ θεωρείς ως δεδομένα .Εσύ καλά κάνεις και έχεις τα στάνταρτς σου και δεν τα διαπραγματεύσαι αλλά αν είσαι απόλυτη να ξέρεις ότι δύσκολα θα βρεις κάποιον να ταυτιστεί μαζί σου .Από τη στιγμή που είσαι συνειδητοποιημένο άτομο γνωρίζεις πολύ καλά ότι οι άνθρωποι για να μπουν σε μια διαδιακασία να κάνουν όνειρα με τον άλλον θέλουν τον χρόνο τους .Δεν γίνεται με το καλημέρα ούτε να σε κατανοήσουν ούτε να συμβαδίσουν με τα θέλω σου .Αν από την αρχή μιας γνωριμίας λοιπόν αρχίζεις και αραδιάζεις τις βλέψεις σου ο άλλος τρομάζει ειδικά αν είσαι και σε μια ηλικία που αρχίζουν οι καμπάνες να ηχούν ..
Η βοήθεια που θέλεις να δίνεις είναι σημαντικό. Βλέπεις ο κόσμος χαλιέται για μικροπράματα αν δε το έχεις κατανοητό δες ότι έγραψες. Ποτέ μην παραιτείσαι διεκδίκησε τα όνειρα σου.
Scroll to top icon