ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.7.2019 | 13:32

Μπέρδεμα

Έκανα παρέα με μια κοπέλα με την οποία έχουμε κόψει κάθε επαφή εδώ και 1.5χρονο περίπου. Αυτή τραβιοταν με ένα παιδί,μου είχε μιλήσει γι αυτόν κ είχε τύχει να τον δούμε κ μαζί μια φορά σε ένα μαγαζί. Μετά αυτή τραβιοταν κ με τον φίλο του κρυφά απ αυτόν. Πριν 1χρονο περίπου αυτός με έκανε αντ στο fb κ αρχίσαμε να μιλάμε για πλάκα στην αρχή έως που καταλήξαμε να μιλάμε για ώρες καθημερινά.. (εγώ είχα βγει από μια μεγάλη σχέση εκείνη την εποχή και δεν ήμουν σε φάση γενικά-αυτός το ήξερε) μου είχε στείλει και λουλούδια στη γιορτή μου... Ένα χρόνο μετά ακόμα μιλάμε καθημερινά, έχουμε πάει άπειρες βόλτες, έχω πάει σπίτι του 4 5 φορές ποτέ δεν μου την έπεσε η κάτι τέτοιο.Πολλες φορές καταλαβαίνω πως του αρέσω και ότι το πηγαίνει κάπου άλλου αλλά ποτέ δεν έκανε κίνηση. Ίσως φταίει ότι του είχα πει πως δεν θα έκανα κάτι με κάποιον που έχει κνει κάτι με φίλη μου. (Αλλά εγώ με αυτήν τη κοπέλα έχω κόψει κάθε επαφή πριν αρχίσω να μιλάω μαζί του-αυτή το ενοχλεί ακόμα κ σήμερα) Το θέμα είναι πως έχει αρχίσει να μου αρέσει και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω πια. Συγνώμη για το μεγάλο ποστ.
1
 
 
 
 
σχόλια
Ανα μπράβο. Ξεκόλλα. Καλά στα είπε η ΙmaigineR. Εδώ άλλες κάνουν χίλια δυο ενώ βρίσκονται ακόμα σε "φιλίες". Άσε τι έχουν δει τα ματάκια μου δε θες να ακούσεις. Προχωρα αλλά τεσταρε τον κιόλας. Υπάρχει ενδεχόμενο να μην έχει κόψει τελείως επαφές και απλά να στο παρουσιάζει έτσι,ότι τον ενοχλεί η άλλη μόνο. Θέλει λίγο προσοχή.
Scroll to top icon