ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.7.2019 | 20:28

Τελευταια ελπιδα

Δεν μπορω να σταυρωσω σχεση και δεν εχω κατι ασχημο. Μετρια ειμαι σε εμφανιση, με πλησιαζουν αρκετοι και ολα καταληγουν στο σεξ. Απογοητευση αλλα πριν τα παρατησω λεω να δοκιμασω και στις αναζητησεις. Ευχηθειτε μου καλη τυχη.
10
 
 
 
 
σχόλια
Μάλλον στην Ελλάδα είσαι, ε Εξομολογουμένη; Δεν το σκέφτηκα πριν που σου έλεγα για τις εφαρμογές. Έστειλα μήνυμα και πήρα απάντηση από μια γνωστή, αλλά φυσικά είναι ξένες πλατφόρμες συγγνώμη ):
Από εκεί έπρεπε να είχες ξεκινήσει και η τύχη σου θα ήταν δεδομένη.Γιατί αρχικά είναι πολυδιάστατες. Μήκη, πλάτη, ύψη, βάθη. Καμία διάσταση δε μένει παραπονεμένη.Έπειτα η ποίηση είναι μοναδική και οι φράσεις γεμάτες νόημα που πρέπει να καταλάβεις, ατελείωτες και συνεπικουρούμενες από φυσική, χημεία, αστροφυσική, μαγεία και κόσμους ονειρεμένους. Φυσικά υπάρχει πάντα και αυτό το μοναδικό που δε μπορείς να βρεις πουθενά αλλού.Και σε περίοπτη θέση ειναι και οι ...χαμένες ευκαιρίες εκεί έξω, καθώς πάντα, αυτό το απαράδεκτο σύμπαν συνωμοτεί ολοκληρωτικά, καθιστώντας έτσι την άμεση επικοινωνία ανέφτικη, την πιο κρίσιμη στιγμή. Στα σοβαρά τώρα, αν αυτή είναι η τελευταία σου ελπίδα, μπορείς να τα παρατήσεις άμεσα. Πριν από αυτό όμως, θα σου πρότεινα να βγεις εκεί έξω με αυτοπεποίθηση και να ξεκινήσεις να πλησιάζεις και εσύ, αυτούς που θεωρείς οτι είναι πιο κοντά στα θέλω σου. Να είσαι ξεκάθαρη σε οτι θέλεις και να το δείχνεις από την αρχή. Μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό του φλερτ και υποχωρείς σε όσα έχουν σημασία για εσένα. Μη φοβάσαι να φύγεις αμέσως όταν δεν καλύπτεσαι. Και να θυμάσαι πάντα οτι η τελειότητα υπάρχει μόνο στα παραμύθια.
Μόλις πρόσεξα τον τίτλο. Έχεις προσπαθήσει να γνωρίσεις κάποιον μέσω εφαρμογών; Αρκετές γνωστές μου έχουν κάνει σχέση γνωρίζοντας κάποιον άντρα στο διαδίκτυο. Δυστυχώς δεν θυμάμαι πως λένε μια συγκεκριμένη που λένε ότι έχει "καλό κόσμο". Αφορά περισσότερο ανθρώπους πάνω από 35, δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά για να μιλάς έτσι μάλλον πάτησες τα 80. Σε πειράζω. Λοιπόν εκεί φτιάχνεις προφίλ και μια απο τις ερωτήσεις που καλείσαι να απαντήσεις είναι τι ψάχνεις. Απλά μια γνωριμία, ότι είσαι "της σχέσης" ή οτιδήποτε άλλο. Λες ποιές ηλικίες σε ενδιαφέρουν, ποιά είναι τα ενδιαφέροντά σου αν μιλάς γλώσσες και λοιπά, οπότε σου έρχονται αυτόματα προτάσεις κομμένες στα μέτρα σου. Δεν μου ακούγεται άσχημο, αν θυμηθώ όνομα θα στο γράψω.
Μήπως να σε νοιάζει ποιον έχεις απέναντί σου κι αν σου κάνει κι εσένα για σχέση; Όταν ο άλλος κάνει λες και χάρη του κάνεις που είσαι μαζί του κάπως νιώθει. Δηλαδή κι εγώ όταν βλέπω ότι ο άλλος κρέμεται από εμένα για σχέση, θα νιωσω κάπως και μάλλον δεν θα μου κάνεις ιδιαίτερη εντύπωση.
Καλή τύχη! Μην τα παρατάς και να θυμάσαι ότι αυτό που σε εσένα φαίνεται αντικειμενικά μέτριο, σε κάποιους φαίνεται υποκειμενικά όμορφο :-)Και μην ξεχνάς το inner game σου, δηλαδή την εικόνα που έχεις εσύ για τον εαυτό σου. Βγαίνει και στους άλλους!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon