ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.7.2019 | 23:03

Μαγειρεμα

Ίσως σας φανεί ανόητο αλλά είμαι 21 ετών και δεν ξέρω να μαγειρεύω πολλά πράγματα..ειμαι αρραβωνιασμένη με ένα παιδι δέκα χρόνια μεγαλύτερο μου και πάμε σοβαρά. Μένουμε με τους δικούς του προς το παρόν..εχω μάθει να φτιάχνω πράγματα απλά δεν τα ξέρω όλα έχω προοδεψει όμως..και ο σύντροφος μου δεν το βλέπει αυτό παρα μόνο μου την λέει ότι ούτε αυτό δεν ξέρεις να καθαρίζεις..και δεν έχεις θέληση αν είχες θα μάθαινες εμένα δεν μου έδειξε κανείς και ξέρω. Μα έχω μάθει αρκετά πράγματα που για μένα που δεν ήξερα ούτε αυγό να βραζω μου φαίνεται προοδεψει ..και είχα θέληση για να μάθω κάποια φαγητά και συνεχίζω. Γιατί δεν μου δίνει ώθηση παράμονο μου την λέει συνέχεια??
7
 
 
 
 
σχόλια
Κοριτσάκι μου μην στεναχωριέσαι , με τον καιρό θα μάθεις να κάνεις όλες τις δουλειές του σπιτιού όπως τις κάνει και η κάθε σωστή νοικοκυρά. Γιατί όπως λέει και ένα ρητό '' η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά''.Βάλε στόχους , σιγά σιγά με το μαλακό και θα δεις ότι με τον καιρό θα προοδεύεις και μην σου πω θα σου μένει και ελεύθερος χρόνος για να πλέκεις και όλας.
Μα διάλεξες ως τίτλο της εξομολόγησής σου το "μαγείρεμα"; Το αν ξέρεις να μαγειρεύεις είναι το τελευταίο από τα προβλήματά σου αυτή τη στιγμή. Εγώ θα έβαζα το "μικρό κορίτσι σπιτωμένο στην οικογένεια καταπιεστικού τριαντάρη ζητά βοήθεια". Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και μίλα με τους γονείς σου, με όποιον άνθρωπο σε νοιάζεται σοβαρά ή με έναν ειδικό και εξέτασε το ενδεχόμενο μήπως πρέπει να τα βροντήξεις και να φύγεις από αυτή την κατάσταση.
Δηλαδή εσύ προορίζεις τον εαυτό σου για ισόβια νοικοκυρά που θα κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού και αλίμονο αν δεν αρέσει ο τρόπος που τα κάνεις στον "κύρη σου"...21 ετών κοπέλα εν έτει 2019 και αντί να σπουδάζεις ή να δουλεύεις πάνω σε αυτό που θες, να περνάς ξένοιαστα σαν κάθε άτομο της ηλικίας σου, σε έχει καβατζώσει για τα καλά ο λεγάμενος με τη φαμελιά να τους κάνεις τη δούλα. Και νομίζεις ότι το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρεις να μαγειρεύεις πολλά πράγματα...Το πρόβλημα είναι κορίτσι μου ότι δεν έχεις αυτοσεβασμό και στάνταρ - και πώς να προλάβεις να τα αποκτήσεις, από τη στιγμή που είσαι τόσο μικρή και αντί να κάτσεις να μάθεις τον εαυτό σου και τον έξω κόσμο, να εξερευνήσεις τις δυνατότητες και τα θέλω σου, έχεις κλειστεί σ'ένα σπίτι όπου δε σε σέβονται κιόλας.Και δεν παίρνεις χαμπάρι... όχι, δεν έχεις "προοδέψει".Εύχομαι όμως να προοδεύσεις σύντομα, να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να είσαι πάντα ευτυχισμένη.
Αφού αυτός τα κάνει τόσο καλά, ας τα κάνει μόνος του τότε. Μίλα μαζί του, γιατί δεν ξεκινάτε καλά...Άλλο ένα δείγμα χειριστικης συμπεριφοράς (είμαι πολιτικά ορθή αυτή τη φορά θεωρώ)
Γτ ειναι μαλάκας (πσσσσσ Μακεδόνα! Ελα να με μαλωσεις που ειπα τη λεξη απο μι για εναν αντρα! Ειμαι πολυ κακο κοριτσι....). Αγαπη μου εισαι 21. Τωρα μαθαίνεις. Το ξερει. Αλλα κ αν δεν το ξερει, ψάχνει κτ για να σου επιβληθεί για μενα. Not cool. Στη θεση σου θα του ελεγα κτ του τύπου "αφου ειμαι τοσο άχρηστη γτ θελεις να με παντρευτείς? Αρα ειτε εισαι χαζός που θες για γυναικα μια άχρηστη, ειτε μαλακας (oops I did it again Makedonas...) που μου τη λες ενω προσπαθω κ βελτιωνομαι". Αυτα απο μενα αγάπη. Να σου πανε ολα καλα!
Scroll to top icon