ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.7.2019 | 06:42

Αυτή η μάστιγα.

Όταν βγαίνουμε με την κολλητή μου μας την πέφτουν πολύ νεότεροι άντρες και μας λένε ψέματα για την ηλικία τους. Δεν μπορεί να φαίνονται όλοι κάθε φορά δέκα χρόνια μικρότεροι από όσο λένε.
6
 
 
 
 
σχόλια
εμεν δε με την πεφτουν οι μικροι απεναντίας με βλεπουν με σεβασμο ακομα κι οι πιο μεγαλύτεροι μου χααχαχα τοσο γεροντοδειχνο κι ας ντινομε κι φέρομαι cool
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Δεν υπάρχει πιο ξενερωτο πράγμα από το να σου την πέφτουν άντρες που δεν θες. Το ψέμα ειδικά κάνει τα πράγματα χειρότερα και δεν είναι εξυπνάδα γιατί κάποια στιγμή αποκαλύπτεται. Το καλύτερο είναι να σου κάθεται το target group που επιθυμείς και σου κάνει τα υπόλοιπα περί διδασκαλίας σεξ είναι μπούρδες και χάσιμο χρόνου. Δεν ζούμε όλοι για το σεξακι. Τα πιπινια με τα πιπινια, τα medium με τα medium και τα γεροντια με τα γεροντια. Ανοίξτε καμμιά εγκυκλοπαίδεια αν θέλετε να αποκτήσετε γνώσεις ή το Google μερικοί ή βρείτε κάποια που να γουστάρει πιτσιρικάδες. Δεν γουστάρουν όλες οι μεγάλες πιτσιρικάδες.
Όλοι θα θέλαμε να μας την πέσει αυτός που είναι 100% αυτό που θέλουμε. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε γι΄αυτό. Μέχρι να μας συμβεί, μπορούμε να σταματήσουμε να γκρινιάζουμε για όποιον έχει την ευγένεια να μας εκφράσει το κολακευτικό για μας ενδιαφέρον του - ακόμα και με βλακώδες ψέμα για την ηλικία του. Αν λιγότεροι άνθρωποι ξίνιζαν όταν τους την έπεφτε κάποιος εκτός του τάργκετ γκρουπ τους, θα ήταν λιγότεροι κι αυτοί που θα ντρέπονταν να εκδηλωθούν και όλοι θα ζούσαμε μια όμορφη, πιο ερωτική ατμόσφαιρα!Όσο για τα στεγανά "τα πιπίνια με τα πιπίνια, τα γερόντια με τα γερόντια", έχουν τόση ουσία και ισχύ όσο κάθε υποκειμενική άποψη που παρουσιάζεται ως γενικός κανόνας.
Γνώμη σου. Καλό το χιούμορ δεν λέω αλλά δεν κόβονται όλες οι μεγάλες να παίξουν τον ρόλο της δασκάλας σε έναν πιτσιρικά όπως περιέγραψες στο πρώτο σου σχόλιο. Αν θέλει ο άλλος "γνώσεις" υπάρχει και το ίντερνετ. Προφανώς η εξπμολογουμενη δεν γουστάρει πιτσιρικάδες για αυτό και τους χαρακτήρισε ως μάστιγα, γιατί πολύ απλά της κάνουν χαλαστρα. Ενώ με το target group που γουστάρει πιστεύει ότι θα είχε καλύτερη τυχη. Επίσης υπάρχουν άπειρα γούστα εκεί έξω όπως και εδώ μέσα κάποιες γουστάρουν μεγαλύτερους, άλλες συνομηλίκους, άλλες μικρότερους. Τα γούστα δεν είναι κατακριτέα από τη στιγμή που αφορουν ενηλίκες και είναι συναινετικά. Ο καθένας έχει το δικαίωμα όχι μόνο να γουστάρει και να επιθυμεί αλλά και να ξυνιζει όσο θέλει με ότι δεν τον ικανοποιεί.
Το πρόβλημα ποιο είναι; Σε χαλάνε τα μπουμπουκάκια; Σε ενοχλεί η ιδέα να γίνεις δασκάλα του σεξ σε νεότερους; Σε κουράζει το ψέμα κι η υποκρισία; Καλοκαιράκι είναι, φάε λίγο νεαρό κρέας! (Γιατί για σεξ μιλάμε, η όλη φάση εννοείται ότι δεν σηκώνει κάτι σοβαρότερο.)
Scroll to top icon