ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.7.2019 | 08:50

.

Είχα γνωρίσει έναν άντρα που μου μιλούσε συχνά για τις πρώην του και γενικότερα για ερωτικές του περιπέτειες. Ένιωθα άσχημα και απομακρύνθηκα, εσείς τι θα κάνατε; Ποιός ήταν ο σκοπός του; Μήπως το έκανε για να του πω κι εγώ τα δικά μου; Προτιμώ όταν γνωρίζω κάποιον να μιλάμε για εμάς, δεν θέλω να λέω ιστορίες από το παρελθόν.
7
 
 
 
 
σχόλια
Υπάρχει και μια πιο light εκδοχή ως προς τα κίνητρα. Όταν ερχόμαστε κοντά ερωτικά με κάποιο πρόσωπο ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως σε σχέση με τις προηγούμενες σχέσεις,αν δεν τις έχουμε αναλύσει,έτσι προηγούμενα συναισθήματα βρίσκουν τρόπο να αναδυθούν με αφορμή τη νέα γνωριμία.
Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ στην αρχή της σχέσης μου με τον άντρα μου.Δεν θεωρώ πως είναι ωραίο αλλά και κολακευτικό για σένα να σου αναφέρει λεπτομερώς για τις ερωτικές του περιπέτειες.Μερικές φορές μπορεί να γίνει και προσβλητικό.Εγώ το συζήτα μαζί του αφού πρώτα μου είχε πει ιστορίες για αγρίους(με ποιον τρόπο το κάνανε,πως την έριξε,πως το ξεκίνησε.και ότι είχανε σπιταρόνα κτλπ)το κατάλαβε και το σταμάτησε.Ουδέποτε από τότε δεν ξανά αναφέρθηκε σε κάτι σχετικό.
Ειχα μια σχεση πριν χρονια. Αυτος ηταν της γνώμης "θελω να γνωριζω με ποια ειμαι" ( δλδ να γνωριζει για το ερωτικό παρελθον). Αφελής εγω κ νοιωθωντας ανετα μαζι του, του τα ειπα ολα! Του μπηκε ομως το μικρόβιο κ ηθελε κ λεπτομέρειες κτλ (βεβαια οκ μιλαμε κ για ανθρωπο που δεν ηταν καλα απο μονος του, πραγμα που καταλαβα αργα). Απο κει κ επειτα καθε φορα που καυγαδιζαμε μου κοπανουσε ο, τι θυμόταν συνοδευόμενο απο μη κολακευτικους χαρακτηρισμούς ..... Τεσπα ξέφυγα απ το θεμα. Θελω να πω οτι το να μοιραζεσαι το παρελθον σου μπορει να κάνει κακο στη σχεση (το πιθανοτερο κατ εμε σεναριο). Δεν αφορα τον/ την σύντροφο μας το παρελθον εφοσον εχουμε τελειωσει ουσιαστικά μ αυτο κ εφοσον δεν εχουμε καταλειπα που μπορει να επιρρεασουν την τωρινή μας σχεση. Στην περιπτωση του δικού σου τωρα θεωρω οτι το εκανε για να σε εντυπωσιάσει. Οπως κ να χει, πριν φυγεις, κ συμφωνω με Μακεδόνα σε αυτο το σημειο, θεωρω οτι επρεπε να ξεκαθαρίσεις.
Scroll to top icon