ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.8.2019 | 12:09

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΧΑΛΙΑ

Δεν θυμάμαι πότε ήταν το τελευταίο καλό καλοκαίρι μου...Δεν έχω φίλους να βγούμε,οι γνωριμίες που κάνω για σχέση δεν καταλήγουν πουθενά..τόση μοναξιά γύρω μας και δεν κάνουμε κάτι για αυτό, περιμένουμε να μας χτυπήσει την πόρτα ο πρίγκηπας με το τέλειο σώμα, χαμόγελο,που δεν σκέφτεται μόνο το σεξ αλλά και την αγάπη....Κάθε καλοκαίρι με πιάνει μιζέρια...όλοι στο ινσταγκραμ περνάνε υπέροχα και εμείς....Τέλος πάντων εάν είστε σε φάση και εσείς γράψτε στα σχόλια να μιλήσουμε....
6
 
 
 
 
σχόλια
Συγγνώμη που θα στο πω αλλά ο πρίγκιπας με το τέλειο σώμα άνθρωπος είναι και αυτός με αισθήματα. Εννοείται ότι τον ενδιαφέρει και η αγάπη πέρα από το σεξ, απλά δεν τον ενδιαφέρει η αγάπη ΜΑΖΊ ΣΟΥ. Οι άνθρωποι δίνουν και παίρνουν μόνο από αυτούς που θέλουν και όχι από όποιον να ναι.
Εντωμεταξυ αυτό με το ινσταγκραν. Ναι περνάνε υπέροχα... Κάθε φορά που βγαίνω έξω είναι όλοι στα κινητά τους και προσποιούνται ότι περνάνε τέλεια οπότε είναι ένα χέρι ψηλά.με ένα κινητό... Η άλλη είχαμε πάρτι σε ένα σπίτι και όλες βγάζανε φωτογραφίες και παίζανε με τα κινητά τους και μετά έφυγαν. Καμία διασκέδαση και κανένας ανρθωπος λογικός να καθήσεις να συζητήσεις και να περάσεις καλά. Δεν είμαστε όμως όλοι ετσι., Και εσένα απ' το χέρι σου είναι να ξεκινήσεις να βγαίνεις και να πάρεις κανένα φίλο απ' τα παλιά να βγείτε, δεν υπάρχει δεν μπορώ υπάρχει το δεν θέλω...και κάπως έτσι επιλέγεις να ζεις μέσα στη μιζέρια σου εσύ ο ίδιος... Και ούτε θα έρθει αυτή με το τέλειο σώμα που λες απ' το πουθενά ξαφνικά. Άντε ξεκωλλα, βγες απ' τη τρύπα σου και ζήσε.. .
Ξεκίνα από το να αντιληφθείς πως δεν υπάρχει ο τέλειος πρίγκηπας, ούτε θα υπάρξει ποτέ. το ίδιο και η τέλεια ζωή επίσης. Είμαι βέβαιος ότι η δική μου παραίνεση δε θα σου προσφέρει τίποτε πέραν του να το σκεφθείς για πέντε-δέκα δεύτερα. Μετά, θα εξακολουθήσεις να κάνεις ό,τι μέχρι και τώρα.Καλή συνέχεια.
Scroll to top icon