ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.8.2019 | 20:52

Τι πραγματικά νιώθω

Με ήθελε, μου ήταν αδιάφορος. Ήταν απλά ένας φίλος φίλων μέσα στη παρέα. Δεν μου μίλησε ποτέ. Ήταν σίγουρος ότι δεν τον ηθελα και είχε δικαιο. Τώρα που τον γνώρισα καλύτερα νομίζω λάτρεψα τον χαρακτήρα του. Του μίλησα και έμαθα ότι με ήθελε παλιά, αλλά τώρα έχει προχωρήσει. Οι φίλες μου λένε πως πληγώθηκε ο εγωισμός μου, γιατί δεν μπορεί να μου αρέσει κάποιος σαν αυτός. Όμως δεν βλέπουν πόσο όμορφος άνθρωπος είναι. Έχω μαγευτεί με τη ψυχή του και το βλέμμα του, αλλά αυτό δεν θα το μάθει ποτέ κανένας. Ούτε καν αυτός. Θα ξέρει απλά ότι μου αρέσει εμφανισιακά.
7
 
 
 
 
σχόλια
Αφου το παραδέχεται, της "ήταν αδιάφορος". Απλα τωρα ισως ξέμεινε, και παντα ισχυει το οσα η αλεπού δε φτανει. Ειχες το χρόνο σου, απλα ισως δεν εκτιμήσεις περισσότερο καποια πραγματα, εκανες λαθος, τωρα μη ζητάς τα ρέστα.
Μας εξυψώνει δανειστέςαυτό το ίδιο που μας σκύβει επαίτες του. Πάντα το ασύμπτωτο ερωτευμένο μ' ένα άλλοπάντα εμείς μ' αυτό ερωτευμένοι. Και πεθαίνουν ανέραστες οι συγκυρίες. (Κική Δημουλά, "Κινούμενα Σχέδια")
Scroll to top icon