ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.8.2019 | 19:09

Σχεσ..ή;

Μαζι δυο χρόνια, τελειωνουμε τις σχολες μας οσονούπω και εκείνος θέλει να γνωρίσω την οικογένεια του.Παρόλα τα κοινά μας σαν ζευγάρι εχουμε τελειως διαφορετικούς στόχους. Εκείνος στρωμένη δουλειά απο τους γονεις του, ενώ εγω πρέπει να παλέψω για να αποκτήσω μια θεση εργασίας στο αντικείμενο μου. Θεωρώ πως η εργασια είναι πολυ σημαντικός τομέας καθως καθορίζει την ποιότητα και τον τροπο ζωης που εχει ενας άνθρωπος επομένως προκειμένου να αποκτήσω μια καλη δουλεια θα εστελνα βιογραφικά ανα τον κόσμο. Μου εχουν τελειώσει οι δικαιολογίες και εκεινος αποφεύγει να ακούσει την αληθεια..
4
 
 
 
 
σχόλια
Μηπως η διαφορετικη εργασία, το διαφορετικό αντικείμενο δουλειάς δεν ειναι αυτο που σε φρικαρει αυτη τη στιγμη, αλλα το γεγονος οτι θα σε γνωρισει στους δικους του και αρα επισημοποιείται η σχεση σας? Μηπως δεν νιωθεις ετοιμη να το σοβαρεψεις μαζι του? Να του το πεις να το ξερει. Γιατι το να φύγεις μετα απο τα "βιογραφικά ανα τον κόσμο" δεν ειναι λυση. Ειναι λιποταξία. Μιλησε του πες του όσα νιωθεις οσα δεν σου βγαινουν.
Άσε που, καμία σημασία δεν έχει πως θα αντιδράσει. Εφόσον έχεις αποφασίσει πως δεν πάει άλλο, πρέπει να είσαι ξεκάθαρη και να κάνεις τις κινήσεις που πρέπει. Μόνο που από όσο καταλαβαίνω ακόμη ΔΕΝ ήσουν ξεκάθαρη, αλλοιώς δεν θα μιλούσες για "δικαιολογίες".
Ποιά αλήθεια αποφεύγει να ακούσει; Αφού λες ότι δικαιολογίες του αραδιάζεις. Πες του λοιπόν την αλήθεια και μετά θα κρίνεις αν είναι σε θέση να την ακούσει και να την δεχτεί ή όχι.
Τι να σου πω ρε κοπελιά, αφού αποτι φαίνεται είσαι αλλου και η φάση μέσα σου έχει σβήσει προ πολλού.. δεν υπάρχει λόγος να συμβιβαζεσαι. Κρίμα μονο για το παλικάρι που σε βλέπει σοβαρά. Τεσπα απλά μια μέρα όταν πετύχεις την καριέρα που θες και στο εύχομαι, πρόσεξε μην συνειδητοποιήσεις ότι δεν σε γεμίζει τπτ.
Scroll to top icon