ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.8.2019 | 01:12

Γονεις και αποσταση

Γεια σας.Το παρακατω κειμενο αφορα τη σχεση μου με τους γονεις μου.Ειμαι φοιτητης που ετοιμαζεται να μπει στο 2ο ετος σπουδων σε σχολη μακρια απο το πατρικο.Παρολο που τους αγαπω και αναγνωριζω και εκτιμω τα οσα κανουν και εχουν κανει για μενα οι σχεσεις μας απο δικη μου πλευρα τουλαχιστον δεν ειναι και οι καλυτερες.Μου λενε πως δεν ξερουν τιποτα για εμενα,τι κανω,τι φιλους εχω,πως περναω το χρονο μου.Αλλα με τι διαθεση να μιλησω για εμενα το τι κανω και το ποιος ειμαι οταν σε ο,τι λεω και κανω ασκειται κριτικη και κοροιδια;Τρωω ανθυγιενα,κοροιδια και κριτικη.Δεν γυμναζομαι το ιδιο.Τα αλλαζω ριζικα και τα δυο με κοροιδευουν και σχολιαζουν με τη καθε ευκαιρια.Ακουω συνεχως σαρκαστικα σχολια για το τι κανω τι τρωω που παω τι βλεπω πως ντυνομαι και πως συμπεριφερομαι.Τους ακουω να μιλουν για εμενα ακομα και οταν νομιζουν πως δεν ακουω ή ακομα χειροτερα "ψιθυριζουν" με το που αλλαζω δωματιο,για να επικρινουν καθε τι που παρατηρουν εκεινη τη στιγμη.Πως μπορω λοιπον να ανοιχτω σε ανθρωπους που αντι να αποδεχτουν κατι,αναλυουν και κριτικαρουν μεχρι και τον τροπο που αναπνεω.Νομιζα πως ενιωθα μοναξια στην αθηνα μακρια απο φιλους και η οικογενεια και λαχταρουσα να γυρισω στο πατρικο μου.Εντος αυτου,νιωθω ακομα μεγαλυτερη μοναξια τελικα.Δεν υπαρχει ατομο σε αυτο το σπιτι στο οποιο να μπορω να ανοιχτω.Παλι καλα, εχω καλους φιλους στους οποιους μπορω να μιλησω ελευθερα,αλλα δεν θελω συνεχως να τους ταλαιπωρω με τα προβληματα μου.Για εμενα η οικογενεια ειναι ατομα που σε κανουν να νιωθεις αγαπη και υποστηριξη,οχι συνεχη θυμο και δυσαρεσκεια.Τι μπορω να κανω;Ευχαριστω εκ των προτερων.
2
 
 
 
 
σχόλια
Δυστυχώς δεν διαλέγουμε την οικογένεια, ούτε είναι ο κόσμος δίκαιος για να μας χρωστούν οι δικοί μας μια καλή κουβέντα και αγάπη. Προφανώς είναι άτομα με μεγάλες ανασφάλειες και φόβους, για να σε σχολιάζουν τόσο και μάλιστα να σε κοροϊδεύουν. Σε αυτή την περίπτωση, κάνεις την καρδιά σου πέτρα και απομακρύνεσαι (συναισθηματικά κυρίως αλλά και physically) όσο μπορείς. Είσαι τυχερός που έχεις φίλους και πίστεψέ με, τους αληθινούς δεν τους ενοχλεί στο ελάχιστο να μοιράζεσαι τους προβληματισμούς σου μαζί τους, γιατί έτσι ξέρουν ότι μπορούν να κάνουν το ίδιο ;-)
Scroll to top icon