ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.8.2019 | 02:52

Last night stand...?

Επισκεφτηκα τους φιλους μου στο εξωτερικο. Ειμαστε ολοι φοιτητες και πολυ ωραια παρεα. Μολις με υποδεχτηκαν καναμε παρτυ, και στην παρεα ηταν μια κοπελα. Βγηκαμε να διασκεδασουμε και με τα πολλα φιληθηκαμε και αυτο συνεχισε ολο το βραδυ. Ο φιλος μου ειπε οτι απο καιρο θελανε να μας ταιριαξουνε και οτι εκεινη προσφατα χωρισε και ηθελε νεες εμπειριες. Το θεμα ειναι οτι την πρωτη βραδια μετα το παρτυ την εστειλα σπιτι της. Αλλα το δευτερο το μοιραιο εγινε. Πηγα στο δωματιο της και περασαμε το βραδυ μαζι. Ξυπνησαμε αγκαλια και γενικα ενιωσα κατι...το θεμα ειναι οτι το πρωι εφευγε για 2 βδομαδες σε αλλη πολη λογω δουλειας. Το συνειδητοποιω οτι δεν ηταν κατι σοβαρο, το γνωριζαμε οτι θα ηταν για μια βραδια...αλλα ειναι η πρωτη φορα που το κανω αυτο. Αναρωτιεμαι αν πραγματικα θα θελα κατι μαζι της(ειναι αδυνατον) ή απλα πιεζομαι να νιωσω ερωτα. Μιλαμε που και που μεσω whats up βεβαια. Αλλα δεν θελω να μαι ο σπαστικος τυπος που ενοχλει καποια. Πως να αντιδρασω?
1
 
 
 
 
σχόλια
Πρωτον να ρωτησω. Τι εννοεις την εστειλες σπιτι της??? Δεύτερον, νομιζω πολύ ζοριζεσαι αγαπουλα. Μου φαινεται οτι η κοπελα έψαχνε απλα κ μονο να περασει καλα (τουλαχιστον εγω αυτο καταλαβαινω με το "θελει νεες εμπειρίες"). Τελος, γτ να πιεστεις να νοιώσεις κτ, δεν καταλαβαίνω?
Scroll to top icon