ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.8.2019 | 14:11

Ντροπαλος και εσωστρεφης,δυσκολο πραγμα.

Απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου,ειμαι ντροπαλος,εσωστρεφης και δεν ανοιγομαι ευκολα στους αλλους,ενα ειδος προσωπικης ανασφαλειας ισως,αυτο εχει ως αποτελεσμα να με αποκαλουν καλο παιδι αλλα "ειναι πολυ ησυχος,δεν μιλαει,ειναι ντροπαλος" κλπ,ολο αυτο δεν μπορω να το αποβαλω και μου εχει δημιουργησει προβλημα στις κοινωνικες σχεσεις,στην επικοινωνια με τους γυρω στη δουλεια,με κραταει πισω στο να γινω πιο κοινωνικος,πιο ενδιαφερον,πιο ελκυστικος,οι φιλιες δεν ερχονται ευκολα και αυτο προκαλει μοναξια και ελλειψη επιλογων σε ευρεση παρεας.Εσεις που βρεθηκατε καποτε σε μια παρομοια φαση,που ησασταν ντροπαλοι και κλειστοι χαρακτηρες,πως τα καταφερατε να βγειτε απο το αδιεξοδο αυτο?
2
 
 
 
 
σχόλια
Κι εγώ μικρή έτσι ήμουν. Μόνο που εγώ είχα πολλούς φίλους αλλά ήξεραν τι ανρθωπος ειμαι. Οπότε και εγώ με δέχτηκα όπως είμαι. Δεν είναι ότι δεν μιλάω ποτέ, απλά κι εγώ δεν ανοιγομαι εύκολα και γενικά όταν έρχεται καινούριο άτομο στην παρέα δύσκολα θα του μιλήσω, θα πω ένα γεια και μέχρι εκεί. Η αλήθεια κι εμένα με βασάνιζε καιρό , που δεν μιλούσα, απλά νόμιζα ότι αν θα πω κατι θα πω βλακεία, λόγο ανασφάλειας δηλαδή. Τώρα πλέον να σου πω την αλήθεια χε***κα. Απλά Μιλαω σε ανθρώπους που θέλω να γνωρίσω και δεν έχω ανασφάλεια για τίποτα. Οπότε κάνε κι εσύ αυτό, μη σε νοιάζει τίποτα, και να δεχτείς την διαφορετικότητα σου γιατι αυτό είναι που σε κάνει ελκυστικό και σέξι ..
Scroll to top icon