ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.8.2019 | 12:44

Hard love

Γεια σας.Ειμαι 22 και απο το δευτερο ετος τ τει τα εχω με ενα αγορι.μενει σε αλλη πολη και με περναει 3 χρονια.Βρισκομαστε ελαχιστα αν κ φετος π τελειωνω το τει θα παω να ζησω μαζι του.υπαρχουν 2 θεματακια.1ο:η οικογενεια μου δν τον δεχεται με τιποτα κ δν μπορω να φανταστω την αντιδραση τους οταν φυγω... 2ο:το αγορι μου ζηλευει πολυ ευκολα...οταν εχει νευρα και μαλωνουμε αμεσως μπλοκ κ διαγραφη.για σπασιμο,αλλαξα φωτο προφιλ για να του τραβηξω το ενδιαφερον.κ το ειδε και μ λεει"εγω θα φυγω για παντα βρηκα δουλεια στα καραβια δεν θα επιστρεφω παντα σε σενα και δεν θα ασχολουμαι".Δεν θελω να τον χασω.Ειναι πολυ καλος ανθρωπος κ εχουμε σχεδια μαζι για το μελλον.Οταν ζηλευει γινεται παραλογος.Και λεει ασχημα πραγματα.Οταν ημουν στην πολη του περνουσαμε τελεια κ ηταν πολυ γλυκος.οπως ενα ιδανικο ζευγαρι.ξερω οτι η ζηλεια δεν θα φυγει ποτε κ αποδεχομαι το γεγονος οτι εχει τετοιο χαρακτηρα αλλα θελω να καταλαβει οτι τον αγαπαω κ θα προσπαθησω για την σχεση μας.Πρεπει να κανω την οικογενεια μου να τον δεχτει.Δεν θελω να τον χασω για πεισματα..
9
 
 
 
 
σχόλια
Tο θέμα δεν είναι να προσπαθήσεις μόνο εσύ, το θέμα είναι να έχει διάθεση να προσπαθήσει κι αυτός. Δεν είσαι μόνη σου σε αυτή τη σχέση και δε γίνεται να παλεύεις και για τους δυο.
Μην τον χάσεις!! Είναι κελεπούρι! Ώριμος, δοτικός, και όντως τα ελάχιστα πείσματα δεν θα γίνονται χειρότερα με τα χρόνια! Εξάλλου κι εσύ θα έχεις μια στρωμένη ζωή και επαγγελματική αποκατάσταση εκεί που θα πας!
Scroll to top icon