ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.8.2019 | 22:57

Ευκολη

Είμαι εύκολη..όλοι με θεωρούν εύκολη.ενω στην αρχή που γνωρίζω κάποιο αγόρι κάνουμε μήνες να προχωρήσουμε με τους πρώην μου πέφτω αμέσως.ο τελευταίος με επερνε μια φορά το τόσο να κάνουμε κρεβάτι και πήγαινα.ο προηγούμενος το ίδιο.η πρωτη μου σχεση μια φορα το τριμηνο κ παλι πηγαινα.οποτε πάρουν τηλέφωνο θα πάω και θα κάνω και κρεβάτι μαζί τους.και το εκμεταλλεύονται κ το κάνουν συστηματικά.πως θα γίνει να τους απομακρύνω όλους κ να πω όχι;η μοναξιά με κουράζει κ πέφτω ευκολα έστω κ για λίγες στιγμές.ομως θέλω να βρω τη δύναμη να πω όχι...
5
 
 
 
 
σχόλια
Πρώτα απ' όλα θα συνεχίσεις να κάνεις το ίδιο λάθος αν ασχολείσαι μόνο με τους πρώην σου. Οπότε κόβεις τελείως με τους πρώην σου και βρες κάποιον καινούργιο να κάνεις μια νέα σωστή αρχή και γνωριμία. Διορθώνεται αν αφήσεις το παρελθόν πίσω σου και τις επαναλήψεις. Το καλό είναι ότι το κατάλαβες, τώρα μένει μόνο να το εφαρμόσεις. Οι πρώην σε έμαθαν έτσι, έχουν βολευτει και συνηθίσει οπότε δεν υπάρχει ελπίδα να σε δουν αλλιώς. Ότι άλλο και να κάνεις σε έχουν καταχωρήσει σαν κρεβάτι. Η συνήθεια είναι μεγάλη πουτ@ν@ και δεν κόβεται εύκολα. Δεν θέλουν να σε δουν αλλιώς για αυτό ξεγραψε τους. Πήγαινε για άλλα.
Με παίρνουνε οι πρώην μουΓια να μου πούνε κατιΚι όλως τυχαίως βρίσκομαι Μαζί τους στο κρεβάτι. Κρατάω ημερολογιοΓια να μην τους μπερδεψωΦοβάμαι πλέον δεν μπορωΤα μπούτια να ξεμπλεξωΘα θελα μια φορά Έτσι για το γμτΚαι ένα "όχι" να τους πωΝα μείνουνε στον τοποΓιατί με λένε εύκολη Πως είμαι στο κρεβατιΜα είμαι μάλλον δυστυχωςΝομιζω και στο ματι.
Ξεκίνα λέγοντας το πρώτο σου όχι την επόμενη φορά. Θα αισθανθείς τόσο καλά που θα έχεις ρίξει τη χυλόπιτα και που πήρες τον έλεγχο του εαυτού σου, που όταν ξαναχρειαστει θα το κάνεις με μεγαλύτερη ευκολία.
Scroll to top icon