ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.1.2013 | 03:06

είμαι 22, είμαι μόνη και δεν έχω κάνει ποτέ ούτε σχέση ούτε σεξ

Λοιπόν, είμαι 22, είμαι μόνη και δεν έχω κάνει ποτέ ούτε σχέση ούτε σεξ. Θέλω να βγω έξω να με φλερτάρουν, να νιώσω επιθυμητή αλλά τίποτα τέτοιο δεν συμβαίνει. Δεν ξέρω τι πάει στραβά με μένα. Είμαι στο τελευταίο έτος των φοιτητικών μου χρόνων, γενικά έχω ένα κύκλο αλλά όχι και πολύ μεγάλο. Άσχημη δεν είμαι, το αντίθετο μάλιστα (έτσι ακούγεται τουλάχιστον). Όσοι έχει τύχει να ενδιαφερθούν (κανένας ιδιαίτερα πολύ και σοβαρά) δε μου αρέσουν και δε δίνω περιθώρια, όταν πάλι μου αρέσει εμένα κάποιος ντρέπομαι πολύ και δεν το δείχνω. Οι φίλες μου λένε,αλλά είναι φίλες μου και δεν ξέρω αν πρέπει να τις πιστέψω, ότι είμαι πολύ όμορφη και έξυπνη και έχω ένα επίπεδο, ασχολούμαι και με αρκετά πράγματα και φαίνομαι δύσκολη γκόμενα οπότε δεν με πλησιάζουν οι άντρες γιατί φοβούνται, την απόρριψη μάλλον. Επίσης λένε ότι είμαι πολύ ανασφαλής, και δεν έχω καθόλου αυτοπεποίθηση, αυτά ναι τα αναγνωρίζω και εγώ σε μένα.Θέλω να βρω γκόμενο, γενικά να ζήσω όλα αυτά που ακούω από τις φίλες μου και βλέπω στις ταινίες. Θέλω να κάνω σεξ, σίγουρα δεν γίνεται άδικα τόσος ντόρος.Πρέπει να περιμένω και κάποια στιγμή θα βρεθεί αυτός, ο "κατάλληλος"; Πρέπει να αλλάξω συμπεριφορά εγω; Πρέπει να σταματήσω να το σκέφτομαι; Πρέπει να αρχίσω να φλερτάρω εγώ (δε ξέρω όμως πως και ντρέπομαι); Μ αρέσει όμως ο άντρας που κάνει την πρώτη κίνηση.Ξέρω ότι άλλοι άνθρωποι έχουν σοβαρότερα προβλήματα, αλλά εγώ στην παρούσα φάση αυτό νιώθω σαν πρόβλημα, σε όλους τους άλλους τομείς είμαι πολύ τυχερή και φυσικά ευγνώμων.Αυτά! Οι σκέψεις μου και οι προβληματισμοί μου. (Στην έκθεση δεν ήμουν ποτέ καλή)
3
 
 
 
 
σχόλια
Καλημέρα..Το πρόβλημα από ό,τι φαίνεται το βλέπεις.. το πρόβλημα όπως το θέτεις εσύ, εννοώ..Είναι λογικό να νιώθεις περίεργα, να στενοχωριέσαι και να έχεις μόνιμα το παράπονο πως εσύ δεν ζεις αυτά που ζει όλος ο υπόλοιπος κόσμος..Πιστεύω πως απλά πρέπει να το βγάλεις από το μυαλό σου. Να ανοιχτείς σαν άνθρωπος, να βγαίνεις και να πιστέψεις στον εαυτό σου. Όσον αφορά την ομορφιά, ας είμαστε αντικειμενικοί, υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι όμορφοι αλλά έχουν αυτοπεποίθηση και έτσι κερδίζουν τους γύρω τους και υπάρχουν και άνθρωποι όμορφοι με τόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση που απομακρύνουν τους άλλους από κοντά τους..Στην εποχή μας πλέον, όλοι ψάχνουμε ανθρώπους ανοιχτούς, χαρούμενους και αισιόδοξους για να καταφέρουμε να επιβιώσουμε.. Πρέπει και εσύ να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου, να πιστέψεις στην ομορφιά σου..Καντο σαν ένα παιχνίδι. Βγες και "προσποιήσου" πως έχεις απίστευτη αυτοπεποίθηση. Πως περνάς και ανοίγουν πόρτες. Θα δεις πόσο πιο ελκυστική θα γίνεις στους γύρω σου.Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από το να πιστέψεις σε αυτό που είσαι, να βελτιώσεις αυτά που σε προβληματίζουν και να ανοιχτείς. Δες στις εξομολογήσεις! Εκεί έξω υπάρχουν τόσοι και τόσοι άνθρωποι που ψάχνουν έναν άνθρωπο σωστό και καλλιεργημένο, που ψάχνουν γνωριμίες σχέση και σεξ. Είσαι και εσύ μέσα σε αυτούς. Δεν είναι κατι τρομερό, ούτε αποτελείς μειονότητα! Μην το φοβάσαι..Ως προς το σεξ.. Όταν υλοποιηθούν όλα τα παραπάνω και φτάσεις στο σημείο να γνωρίσεις κάποιον, τότε αμέσως θα έρθει και αυτό.Ενα είναι το μυστικό. ΖΗΣΕ. Μια ζωή την έχεις και δεν είναι αιώνια. Εκμεταλλεύσου τον χρόνο σου, γιατί η κάθε μέρα δεν ξέρεις τι μπορεί να σου φέρει.Φιλικά :)
Δεν χρειάζεται να την πέφτεις σαν μπετατζής αλλά μπορείς να κοιτάξεις λίγο παραπάνω, έστω να χαμογελάσεις σε κάποιον που σου αρέσει. Κάτι πρέπει να "δώσεις" στον άλλον για να πάρει θάρρος και να σου μιλήσει.
Scroll to top icon