ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.8.2019 | 18:41

Εξομολόγηση

Θα κάνατε ερωτική εξομολόγηση (εννοώντας να εκφράσετε τα αισθήματα σας, όχι τίποτα υπερβολικό ή μελόδραμα) σε κάποιο άτομο το οποίο είναι δεσμευμένο την παρούσα φάση; Δεν έχω πρόθεση να τον χωρίσω σε καμία περίπτωση, απλά πριν τα ξαναβρεί με την πρώην του είχε παιχτεί κατι μεταξύ μας. Δεν έχω σταματήσει να τον σκέφτομαι μέρα ουτε έχω νιώσει ξανά έτσι για κάποιον. Επίσης ξέρω ότι είναι αμοιβαία η έλξη, μετά και από δική του παραδοχή. Όπως ξέρω και ότι έχουν πολλά θέματα, αφού γενικά έχουμε στενή σχέση και τα συζητάμε. Αναρωτιέμαι απλά αν θα μου φύγει κάπως ένα βάρος αν του τα πω.. Από την άλλη σκέφτομαι μήπως χαλάσω και την παρέα που κάνουμε
6
 
 
 
 
σχόλια
Όχι βρε παιδί μου, κάτι ερωτήσεις που κάνετε.Πλένουμε τα χέρια πριν φάμε.Βγάζουμε φλας πριν στρίψουμε.Δεν την την πέφτουμε σε δεσμευμένους.Δεν πετάμε κάτω σκουπίδια.Δεν φυσάμε τον καπνό στα μούτρα του κόσμου.Μασάμε με κλειστό το στόμα.Χτενίζουμε τα μαλλιά μας πλένουμε τα δόντια μας και γενικώς είμαστε καθαροί.Δεν φέρνουμε σε δύσκολη θέση φιλοξενούμενους παράγοντας περίεργους ήχους κρεβατοκάμαρας.Αυτά σαν εισαγωγή. Ακολουθεί μέρος δεύτερο (και τρίτο και τέταρτο..).
Να φύγει το βάρος από εσένα και να πάει σ' αυτόν; Γιατί; Το πρόβλημα δικό σου είναι στο κάτω κάτω, όχι δικό του. Άλλωστε, όταν ήταν ο καιρός του να γίνει κάτι μεταξύ σας, έγινε μεν, δεν είχε διάρκεια δε. Άσε που το ξεπετάς στα γρήγορα αυτό, ενώ εκεί είναι όλη η ουσία. Εάν ποτέ χωρίσει και είσαι ελεύθερη και εσύ, κάνεις την προσπάθειά σου τίμια, καθαρά και ωραία.
Να κάνεις αυτό που νιώθεις. Απλά... Οκ σου αρέσει, αλλά αυτή τη στιγμή είναι δεσμευμένος, δεν είναι διαθέσιμος για εξομολογήσεις. Γιατί είναι με μία κοπέλα, έχει επιλέξει μια άλλη κοπέλα. Αν ήθελε να είναι μαζί σου, φαντάζομαι θα ήταν ελεύθερος, και θα είχε κάνει κίνηση, δε θα ήταν μαζί της. Επίσης, πόσο θα εκτιμούσες έναν άντρα, πόσο θα τον εμπιστευόσουν αν του έκανες την εξομολόγηση και την άλλη στιγμή ήσασταν μαζί; Υποτίθεται είμαστε σε σχέση επειδή γουστάρουμε, όχι επειδή δεν έχουμε άλλη επιλογή. Τι να σου πω, όπως νιώθεις!
Scroll to top icon