ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.8.2019 | 17:41

Διαβάζω κατά καιρούς....

....εξομολογήσεις που ''τα βάζουν'' με όσους γράφουν για τον έρωτα. Ξέρετε, υπάρχουμε κι εμείς που γεννηθήκαμε για να ερωτευόμαστε. Που το να είμαστε ερωτευμένοι και να λιώνουμε μας δίνει ώθηση για ζωή αλλιώτικη. Η μέρα μας αποκτά χρώμα και άρωμα, και οι αισθήσεις στο κόκκινο μας κάνουν να νιώθουμε ΖΩΝΤΑΝΟΙ. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου δίχως έρωτα. Από την εφηβεία μου έμαθα να τον βιώνω στον βαθύτερο βαθμό και για όσες αναμνήσεις μου έχει χαρίσει έως και τώρα στα 30 μου δεν πρόκειται να μετανιώσω ποτέ. Όλη αυτή η αέναη διαδρομή...το παιχνίδι...η διεκδίκηση...το μυστήριο και η αποκάλυψη της κρυμμένης ομορφιάς...η ωρίμανση του πάθους, το βάδισμα σε πρωτόγνωρα μονοπάτια...η αμοιβαιότητα...η καρδιά να γεμίζει και να αγκαλιάζεται από κάθε πλευρά...ΟΧΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ.ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
8
 
 
 
 
σχόλια
Έρωτας ναι κατά τη γνώμη μου και είμαι θετική σε αυτό...εφόσον όμως δεν δημιουργεί παράπλευρες να το πω απώλειες....πχ δεν μπορώ να μην δεν τα βάλω με όσους η όσες , "ερωτεύονται"άτομα δεσμευμένα η παντρεμένα με οικογένεια και γράφουν εδώ εξομολόγηση προκειμένου να στηρίξουμε τον έρωτα τους που πατά όμως στη δυστυχία άλλων....αν μιλάμε όμως για δύο ελεύθερους ανθρώπους που ερωτεύτηκαν με γεια τους με χαρά τους....και πάλι όμως στην περίπτωση που μόνο ένας από τους δύο είναι ερωτευμένος και ο άλλος απλά παίζει τότε κ πάλι δεν είναι αμοιβαίος ερωτας
Ήμουν 18 κι έβγαινα με τον Κώστα 25.Καναμε ο,τι κάναμε και μου λέει, το θυμάμαι χαρακτηριστικά: "Εγώ θα μπορούσα να ζω με έρωτα, να αναπνέω έρωτα, να τρώω έρωτα, να κάνω όλη μέρα έρωτα". "Και ποιος θα σε ζει;" ρώτησα. Με κοίταξε με λυπη(ση) Θα με πέρασε και για χαζή φοβάμαι. Με χώρισε τη μεθεπόμενη. Ε, αυτόν θυμήθηκα με την εξ σου, εξ.
Άλλοι ερωτεύονται άλλοι παίρνουν ναρκωτικά άλλοι πινουν κανένα ξύδι παραπάνω άλλοι τα κάνουν όλα μαζί,όπως τη βρίσκει ο καθένας. Απλά απενοχοποιεις την εξάρτηση σου. Μπορεί να είσαι ερωτικός άνθρωπος χωρίς απαραίτητα να είσαι ερωτευμένος.
Δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει μια εξομολόγηση ή ένα σχόλιο που να "τα βάζει με όσους γράφουν για τον έρωτα".Πάρε τουλάχιστον να 'χεις ένα σχόλιο που δεν γράφεται εναντίον του να γράφεις για τον έρωτα, παρά μόνο εναντίον του να διατυμπανίζεις ότι ερωτεύεσαι για να ερωτεύεσαι.
Scroll to top icon