ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.8.2019 | 10:45

κωσταντινουπολη

σχεδιαζουμε να παμε εκδρομη το φθινοπωρο καθως εκτος της ομορφιας της πολης ειναι και εναν οικονομικος προορισμος. αυτο που με προβλημαιζει και δεν θα στο πει κανεις τουρ οπερειτορ κτλ ειναι αν ειναι ασφαλεις για τους ελληνες εν ετει 2019. υποψιν οτι θα παμε μονοι κ οχι με καποιο γκρουπ. εχει παει καποιος τον τελευταιο χρονο και εχει σχετικη εμπειρια ??
10
 
 
 
 
σχόλια
Επρόκειτο να ταξιδέψω εκει, το 2016. Είχα μάλιστα κλείσει εισιτήρια. Στο μεσοδιάστημα γίνεται το τρομοκρατικό χτύπημα στην Ιστικλαλ. Δεν κάνω το παγώνι - παραδέχομαι, θορυβηθηκα. Το συζητάω με φίλους για το αν θα έπρεπε να αναθεωρήσω περί του ταξιδιού ή να πάω κανονικά. Με ψήφους πέντε προς δύο, αποφασίζω να μη φοβηθω και να πάω. Χωρίς καμία διάθεση να γίνω/το παίξω ήρωας. Δε μου άρεσε η ιδέα να σκοτωθω, αλήθεια. Αλλά δεν ήθελα μέσα μου να υποκύψω στον φόβο του Α, είναι επικίνδυνο, ας μην παω".Φτάνω τελικά στην Κωνσταντινούπολη ημέρα Δευτέρα. Τρίτη, γίνεται το τρομοκρατικό χτύπημα στο αεροδρόμιο Κεμάλ Ατατούρκ. Σημειωτέον, ειχα κανονίσει να μείνω μια εβδομάδα. Δευτέρα με Κυριακή. Το μακελειό με βρίσκει στο ξενοδοχείο. Το μισό μου είναι να ενημερώνει φίλους, γονείς, συναδέλφους ότι είμαι καλά, το άλλο μου μισό να σκέφτεται τι θα κάνει την μέρα που ξημερώνει. Ποντάρω στην στατιστική και στην λογική (έχουν λογική τα τρομοκρατικα χτυπήματα θα μου πεις;) πως δύο κολλητες επιθέσεις δε γίνονται ποτέ. Πράγματι, έκανα τις διακοπές μου όπως τις είχα προγραμματίσει, γύρισα, και πλέον νιώθω ευλογημένος που έχω δει, περπατήσει, φάει σε αυτήν την πόλη. Από τότε (7/2016) ως σήμερα έχει γίνει άλλη μια επίθεση τρομοκρατικου χαρακτήρα, το Δεκέμβριο του 16, κοντά στο γήπεδο της Μπεσικτας. Και άλλη μια επίθεση σε κλαμπ την πρωτοχρονιά του 17, σε ένα κλαμπ, αλλά μάλλον ήταν αλλά τα κίνητρα. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό ευσταθεί όντως η αν πρέπει να σε καθησυχάζει.Η συμπεριφορά των Τούρκων ήταν απολύτως φιλική, δεν αισθάνθηκα γρι ρατσισμού, εμπαθειας η επιφυλακτικοτητας απέναντι μου. Επίσης, να επισημάνω ότι οπως άλλο λοιπή Γερμανία και άλλο Βερολίνο, άλλο Λονδίνο και άλλο Αγγλία, ομοίως κι εδώ, άλλο Πόλη, άλλο Τουρκία. Κατ' εμέ, πήγαινε. Μη χάσεις την ευκαιρία. Ελπίζω να βοήθησα.
Μήπως θα ήταν καλό να σκεφτείτε την επιλογή του γκρουπ τελικά;Λόγω εμπειρίας και οργάνωσης πιο πολύ, ώστε να πάτε και σε όλα τα "χοτ" αξιοθέατα, αλλά να έχετε και μια υπεύθυνη γνώμη για το πού θα πάτε στον ατομικό σας χρόνο.Νομίζω έρχεται και πιο οικονομικά με τα διάφορα πακέτα.Ό,τι κι αν κάνετε τελικά, να περάσετε υπέροχα και ασφαλώς!
Ναι, θα σου ζητήσουν ταυτότητα και μετά θα σε κρεμάσουν. Είτε είσαι Έλληνας είτε Κινέζος μια χαρά είναι η Κωνσταντινούπολη εν έτη 2019 και 20 και πάντα καλά ήταν και θα είναι. Αν είναι να συμβεί κάτι κακό ,θα σου συμβεί επειδή κάποιος άνθρωπος το αποφάσισε ανεξάρτητα από τι εθνικότητα είναι και τι εθνικότητα είσαι. Χιλιάδες Έλληνες είναι κάθε μήνα εκεί.
Εγώ ήμουν με κοριτσοπαρεα και κανείς δεν μας κοίταξε με μισό μάτι πάντως. Μια χαρά συνεννοηθηκαμε!!! Επίσης, δεν ξέρω αν θα ακουστεί παράξενο αλλά πολλοί όταν τους λέγαμε ότι είμαστε Έλληνες ίσα ίσα χαιρόταν. Μπορεί βέβαια να ήταν και συμπτωματικο!
Scroll to top icon