ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.8.2019 | 19:35

Δεν με νοιάζει τίποτα

Κάθομαι τώρα στο μπαλκόνι με το μποξεράκι μου έχω φτιάξει το καφεδάκι μου και βάζω ταινία να δω. Αμάν δηλαδή έλεος έξω σκάει το τζίτζικας εγώ δεν θα πρέπει να καθίσω γυμνός για να μην με δει η κυρα Τούλα απέναντι γιατί λέει θα πρέπει να ρίχνω κάτι απάνω. Θα της έλεγα κάτι τώρα αλλά τέλος πάντων μέρες που είναι το άφησα. Άσε μας κυρά μου να πούμε
23
 
 
 
 
σχόλια
Βάζω το μποξερακι μουΚαι βγαίνω στο μπαλκονιΚοιτάω την γειτονισσαΠου από τη ζέστη λιώνει. Σαν με κοιτάει και αυτηΚρέμασε το πηγούνι Λέτε παιδιά από μακριαΝα φαίνεται τσουτσουνι; Ας κοιταχτώ καλυτεραΣ' ολόσωμο καθρεφτηΠοιος ξέρει της γειτόνισσας Το βλέμμα της πού πέφτει...Σατυρε. Μας λιγωσες.
Αμαν με την καθε παραξενη! Εγω να φανταστείς ειχα καλέσει κτ φιλους τις προάλλες κ τα πίναμε στο μπαλκονι. Ε κ σε κπ φαση το θεμα εγινε λιγο πιο ερωτικό μεταξυ μας... καταλαβαινεις... Ειχε ζεστη, ειχαμε πιει κ λιγο παραπανω κ τεσπα, να μην μακρυγορω, το ξεκινήσαμε εκει επιτόπου το εργάκι... Κ βγαινει η αλλη απο απεναντι κ μας λεει "σα δε ντρέπεστε σατυροι, θα καλέσω την αστυνομια". Πες μου τωρα εσύ! Ειναι κατασταση αυτη? Να μη μπορεις να κανεις ενα σεξακι στο μπαλκονι του διαμερίσματος σου? Που ζουμε ρε φιλε?!?! Αίσχος!!!
Τί συγκρίνεις καλέ; Άλλο το σεξ και άλλο το κάθομαι ήσυχα στο μπαλκόνι μου να δω μια ταινία με το μποξεράκι μου. Αν είχε ψικοβραδιάσει κιόλας ή/και είχε κατεβάσει κάπως την τέντα, ποιο το πρόβλημα; Ορισμένοι γείτονες, είναι πολύ περίεργοι και αρέσκονται λόγω έλλειψης ενδιαφερόντων ή κακής διάθεσης να χώνουν παντού τη μύτη τους και να γκρινιάζουν. Δεν λέω φυσικά ότι μέρα μεσημέρι και αν τυχόν τον βλέπουν πολλοί να το κάνει, ή επί μονίμου βάσεως, αλλά αργά το βράδυ (ή αν έχει σκοτεινιάσει κάπως τέλος πάντων) ή με κατεβασμένη τέντα δεν μου φαίνεται και τόσο τραγικό.
1. Ο ανθρωπος έβγαινε γυμνός κ προφανως δεν παίζει τέντα κτλ αλλιως δε θα τον έβλεπε η κυρα Τουλα κ δε θα του εκανε παρατηρηση. Το μποξεράκι ηταν ο συμβιβασμός του,δεν το φοροθσε απ την αρχη. 2. Δε συγκρίνω, απλα τρολλαρω λιγο. Δε φανηκε ε?! Σορι. Να ξεκαθαρίσω οτι δεν το κανω στο μπαλκονι (πριν να εχουν κοιμηθει οοοολοι οι γείτονες...)
Scroll to top icon