ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.8.2019 | 19:24

Τελικά δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι

Την γνώρισα μέσα από την στήλη σε είδα....τη ερωτεύτηκα και το ίδιο νόμιζα και αυτή....με ρώτησε αν ζηλεύω και αν την εμπιστεύομαι και είπα ναι ...ήθελε να βγει με κάποιον που μιλούσε καιρό μέσω mail και με ρώτησε αν με πειράζει...και είπα όχι..και βγήκε...και κοιμήθηκε σπίτι του...και εγώ απλά το πρωί ανησυχούσα ..και έπαιρνα τηλέφωνα ...και έστελνα μνμ...και πήγα μέχρι το σπίτι της και χτύπησα το κουδούνι...και ξανά ανησυχία ..και μου έστειλε μνμ...ότι ήπιε πολύ και κοιμάται...και κοιμήθηκε σπίτι του....Και ότι δεν περίμενε να της αρέσει τόσο...και όλα αυτά που ένιωθε για μένα ..αλήθεια ήταν μεν ..αλλά δεν μπορεί να εξηγήσει ....πως ενώ είναι ερωτευμένη μαζι μου ...τι να πει αυτά συμβαίνουν λέει...ευτυχώς....στην αρχή μάλλον πονάει λιγότερο....όλες σε μένα τυχαίνουν;;γιατί δεν ξηγιεσαι ρε κοπέλα μου από την αρχή..ότι είναι απλά ένα παιχνίδι..το σβήσιμο της καλοκαιρινής καβλας..και ξυπνάς και σε μενα αίσθηματα που νόμιζα πως δεν έχω πια...και μετά με ξυπνάς απότομα...καλά δεν κοιμόμουν...Άντε αγόρι μου ...κλεισου πάλι στο καβούκι σου....Έγινε η απώλεια συνήθειά μας ....και ο έρωτας μια άρρωστη κραυγή...
8
 
 
 
 
σχόλια
Όχι ρε φίλε διάφανα κρίνα επειδή η άλλη αποδείχτηκε κουκουρούκου. Όντως καλύτερα που έγινε στην αρχή για να μην χαραμιζεσαι τσαμπα. Το ιδανικό θα ήταν οκ άτομο αλλά στο Χάλασε. Θα βρεις κάτι άλλο που θα πάει θα σου τύχει.
Καταρχήν σου είπε ανοιχτά πως θα βγει ραντεβού με κάποιον άλλον που θα μπορούσε κάλλιστα να μη στο αναφέρει. Πιστεύω όμως ότι το είπε επίτηδες για να ξενερώσεις και να σε ξεφορτωθεί αλλά εσύ δεν το κατάλαβες το μήνυμα που σου έστειλε. Ξεκάθαρα προτίμησε τον άλλον γιατί επικοινωνούσε καιρό και απλά εσένα θα σε είχε για επιβεβαίωση ότι μετράει ως γυναίκα. Εσύ απλά τα έδωσες όλα εξαρχής ποθώντας την αγάπη και νομίζοντας πως τη βρήκες στο πρόσωπό της αλλά φαίνεται πως έπαιξε άσχημα μαζί σου. Η καρδιά μας πρέπει να προστατεύεται και να μην θεωρούμε κάτι σίγουρο και αμοιβαίο αν η άλλη πλευρά δεν το κάνει έμπρακτα. Οι σχέσεις είναι δύσκολες και να βρει κανείς τον άνθρωπο που να ταιριάζει είναι λαχείο. Η ψυχή ενός βαθιά συναισθηματικού ανθρώπου που δεν νοιάζεται μόνο για το κρεβάτι αλλά δένεται γενικά ως οντότητα με έναν άλλον άνθρωπο, τσακίζεται μετά άσχημα. Κάποιοι δεν σε υπολογίζουν ότι πονάς και δρουν έτσι όπως σε σένα εκείνη επειδή απλά δεν την ενδιαφέρει κανένας παρά μόνο ο εαυτός της. Την επόμενη φορά να είσαι πιο προσεχτικός και να φυλάγεσαι.
Ωωωωωπ, για μισο λεπτο. Γυρνάει κ σου λεει η αλλη, ενω εχει ξεκινησει κτ μαζι σου, οτι θελει να βγει με εναν αλλο τυπο που μιλουσανε διαδυκτιακα για κπ διαστημα. Εσύ το δέχεσαι αυτο κ μετα ζοριζεσαι που προτίμησε τον αλλον. Εσύ τι παραπανω χρειαζοσουν σαν ένδειξη/ απόδειξη για το ποιον της κοπέλας απ το "βγαίνω μαζι σου αλλα να μωρε θελω να βγω κ με τον αλλον"? Το ακριβως ψάχνεις τωρα? Η κοπελα στο πε ξεκαθαρα με τον τροπο της, "οκ είσαι φιλε αλλα κατσε λιγο στην καβάτζα μπας κ ο αλλος ειναι καλυτερος". Ε κ ηταν προφανως. Εσύ γτ το δέχτηκες? Για να μη σε πει χωριάτη (no offence στους χωριάτες, σε χωριο μεγάλωσα κ γω)? Με τις ευλογίες σου τα παθες. Ασε την κλαψα κ προσεχε απο δω κ περα.
Λες "όλες α εσένα τυχαινουν;"Καταλαβαίνεις λοιπόν τι συμπέρασμα βγάζει αυτό;Μην υποτιμάς τον εαυτό σου, μην παίρνεις παραπάνω από ένα τηλέφωνο γιατί "ανησυχείς", μην χτυπάς κουδούνια.Ο κάθε ενήλικας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του εσύ κρεμάστηκες πάνω της εκείνη προτίμησε κάτι άλλο το δέχεσαι και πας παρακάτω.Άσε που από την στιγμή που είπε ότι θα βγει με κάποιον άλλον που παίζει έπρεπε να είχες φύγει.
Scroll to top icon