ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.8.2019 | 16:51

Συγγνώμη

Ήταν λάθος το ξέρω. Αλλά ήταν κάτι της στιγμής. Εσύ μόνος σου το είχες πει. Ζήσε την κάθε στιγμή είχες πει. Οκ ίσως ήταν λάθος που πήγα με άλλον. Αλλά έλα λίγο στην θέση μου. Εκείνο το βράδυ αφού μαλώσαμε βγήκα μόνη μου. ΜΟΝΗ ΜΟΥ. Δεν ήσουν καν εκεί να μου πεις μη το κάνεις δεν αξίζει. Το έκανα όμως άσχετα που δεν μου άρεσε. Η στάση σου εκείνο το βράδυ με πλήγσε να ξέρεις. Περίμενα όμως να μου πεις μη πας μόνη σου κάτσε εδώ αυτό το βράδυ να το λύσουμε. Δεν μου είπες τίποτα. Τίποτα απολύτως.....αυτό με πλήγωσε. Λες και δεν είμαστε 10 μήνες μαζί. Είμαι η κοπέλα σου και έπρεπε να με μεταπείσεις και όχι να με αφήσεις να φύγω λες και είμαι ο φίλος, ο κολλητός σου ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Αυτό ήταν το λάθος σου να ξέρεις. Μετά από όλα αυτά δεν απάντας και στα τηλέφωνα. Γιατί εγώ το μετάνιωσα και θέλω να είμαι μαζί σου. Σ'αγαπάω!!!!!
6
 
 
 
 
σχόλια
Ευχομαι αυτό το κείμενο να γράφτηκε πάνω σε μεγάλη λύπη ή θυμό και να αναγνωρίζεις υπό συνθήκες λογικής ότι λες μπουρδες. Βέβαια το κείμενο που διαβάζω είναι ελλιπές για να καταφέρω να βγάλω συμπεράσματα. Αν μας έλεγες αρχικά λίγο για αυτη την δεκαμηνι σχέση, αν ήταν πάντα έτσι,ή ένας τσακωμός στιγμής, αν ήταν γενικά αδιάφορος ή χειριστικός ή τελος παντων κατι κακο και είχατε προβλήματα σε οποιοδήποτε τομέα μπας και δικαιολογησω έστω λίγο την απιστία σου..1%...Ήταν της στιγμής λέει και ότι της είχε πει ζήσε την κάθε στιγμή. Πόσο μεγάλη μλ*** Συγγνώμη και όλας αλλά παίρνετε εκφράσεις που άλλα εννοούν και τα αλλάζετε για δικό σας συμφέρον και δικαιολογηση. Η έκφραση "ζήσε την κάθε στιγμή" σημαίνει να είσαι ένας άνθρωπος όλος ζωντάνια για ζωή και συγκεκριμένα για προσπάθεια για μια ΚΑΛΗ ζωή με οσο μπορούμε λιγότερο άσχημες στιγμές τουλάχιστον αυτές που είναι στο χέρι μας. Μη τα μπερδεύεις λοιπόν. Άσε που δεν ειναι υπόχρεος να σε κυνηγήσει. Φθάνει πια αυτό τη λογική που έχουν πολλές γυναίκες όότι να με κυνηγησει κλπ. Λες και είναι το σκυλάκι σας. Και γυναίκα είμαι ,δεν έχω κάποιο απωθημένο. Δεύτερον, εκείνο το βράδυ που σε άφησε μόνη σου όπως λες , σε άφησε με λόγο και αιτία έστω για τα δικά του δεδομένα?γιαυτό σου λέω το κείμενο σου είναι ελλιπές. Πάντως, ότι και να ισχύει, δεν αναιρεί το γεγονός ότι αυτό που έκανες δεν το δικαιολογει , και ο άλλος δεν είναι αυτός που θα σου πει να μην το κάνεις. Εσύ έχεις μυαλό και ευθύνη των πράξεων σου τι πάει να πει έπρεπε να σε σταματήσει; και μόνο που θα το σκεφτείς να το κάνεις έχεις ήδη φάει άκυρο. .Καμιά δουλειά δεν έχει να του τα ρίχνεις και καλά κάνει και δεν σου απαντάει και στα τηλ. Και η μαλακια "λες και είμαι ο φίλος ο κολλητός" ενώ εσύ είσαι πιο πάνω ας πούμε. δεδομένο. Ολα αυτα τα λες για να δικαιολογησεις τον εαυτο σου πρωτα και μετα αυτον, για αυτο που εκανες. Βλεπεις πόσες χαζομαρες βρήκα μόνο σε ένα κείμενο. Συγγνώμη , αν έβγαζα κάπου νευρικότητα, αλλά εγώ καταλαβαίνω για μια κοπέλα που ψάχνει επιβεβαιωση για τονίσει το εγώ της από κυνηγητο, από σκηνές να της πει ο άλλος να μην τον απατήσει για να νιωσει ότι την θέλει. Δεν τον αγαπας Συγγνώμη. Δεν θα το έκανες ποτέ αν το πιστευες με την ψυχή σου, όχι να μας λέτε ότι μας αγαπάτε με κέρατα στο κεφάλι μας, ωραια "αγάπη".
Ε όχι μην το ρίχνεις πανω του. Εσύ εκανες ο, τι εκανες. Παραδέξου το λαθος σου κ αν μετανοιωσες προσπαθησε να τα βρειτε. Αλλα το παλικάρι δε φταιει κπ. Τι παει να πει επρεπε να σε σταματησει? Εσύ επρεπε να σταματήσεις τον εαυτο σου. Σορι κοπελια αλλα ετσι ειναι. Να τις παραδεχόμαστε τις μαλακιες μας.
Ε όχι μην το ρίχνεις πανω του. Εσύ εκανες ο, τι εκανες. Παραδέξου το λαθος σου κ αν μετανοιωσες προσπαθησε να τα βρειτε. Αλλα το παλικάρι δε φταιει κπ. Τι παει να πει επρεπε να σε σταματησει? Εσύ επρεπε να σταματήσεις τον εαυτο σου. Σορι κοπελια αλλα ετσι ειναι. Να τις παραδεχόμαστε τις μαλακιες μας.
Και κερατάς και φταιχτης για την δεσποινίδα ο δικός της. Μάλλον περίμενε να τρέξει από πίσω της και επειδή δεν το έκανε ένιωσε την ανάγκη να τον εκδικηθεί πηγαίνοντας με άλλον!!
Scroll to top icon